P.s till förra inlägget

(För jag har ju verkligen tid att sitta och läsa alla gamla inlägg på lilla bloggisen när jag har tenta om några dagar. Varför ska jag hela tiden leta efter andra saker att göra istället för att läsa mina böcker? Lider jag av koncentrationssvårigheter? Är jag normal? När ska jag sluta få finnar? Hur blir man ihop med någon? Oj.. Okej.. Vad fan hände där? Kamratposten?)

D.s


C.

Bättre förr

Läste gamla inlägg på lilla bloggisen och inser att fyfan vad bättre standarden på inläggen var förut. Jag kan typ sitta och skratta åt mina egna inlägg från januari och sånt. Men det var visst på den gamla goda tiden när man var lite halvrolig sådär. Nu är man väl gammal och gaggig. Vill mest bara därför åter igen visa er mitt favoritskämt! Alltså, hur bra? :DC.

Det var inte dåligt, det...

Bra att någon kan må SÅÅÅÅ pass bra trots tentaångesten :DPluggisen

En köpp fint kaffe från kaffemaskinen och första snusen på 2 dagar -> en liten lagom rush i huvudet -> aspepp på att plugga :D :D :D :D :D :D (Ska läsa det här inlägget igen om 1 timma när jag kommer vilja spy på skiten igen)

C.

Scchhhh

Tittar på Outsiders från igår... En amerikansk, lite halvkänd, snubbe får komma och låna ett gym när han är på besök i Sthlm och säger då (in enligsh) "när jag går på gymmet hemma kan det bli lite mycket, det är för mycet folk och de vill prata, men jag vill ju bara fokusera på min träning." Hade jag varit där hade jag svarat på det ungefär såhär "you don't have to FUCKING worry about that here, 'cause we don't FUCKING speak to eachother in this FUCKING country!"

Ja... Och så var det det där med att sakna USA och amerikanare igen. Ska sluta med det nu, det är ju ohållbart och inte speciellt bra för mitt välmående. Går ut i höstkylan och tar en kvällspromme (och tänker minsann inte alls svära över det faktum att det är 30 grader i Boston och jag fryser ihjäl. Nejnejnej, skulle jag aaaaaaaldrig få för mig.) 

C.

Stelt

Har lite svårt att röra mig nu då jag tydligen har varit så jävla dum att jag har gått på myten att man kan bli av med finnar med hjälp av smeta tandkräm på dom. Hur tänkte jag där..? Ja ja, inte värre än att jag råkade ramla över 3 pers idag på tåget. Det var faktiskt snäppet mer osmidigt.

C.

Dagens innersta tankar (lite privat fniss)

1. Jag älskar USA. Jag saknar USA. Jag vill vara i Boston nu. Det här tänker jag i och för sig varje dag, utan överdrift. Sooooom jag tänker tillbaka på all min tid i världens bästa stad. Ååhåhåhåhhh, kan inte fatta själv hur mycket man kan förälska sig i en plats. Men det är väl för att det är förknippat med så mycket underbart roliga saker också. (Har btw kollat upp hur man kan ta sina Swe-studier till universitet i USA... Har hittat några alternativ som lockar.....................)

2. Varför vara ihop när man egentligen har det minst lika bra i sin relation utan att vara ett officiellt par? Kan nån ge mig en enda bra anledning för jag kommer fan inte på nån..?

3. Hur mycket kärlek kan man känna för små snoriga ungar som man bara har känt i 2 dagar?! Otroligt. Har varit nära på att börja gråta flera gånger idag. Har jag valt världens bästa yrke? VAAA?!

(4. En tanke som uppkom just nu: Varför handlade alla mina tankar idag om saker som jag kan relatera till kärlek? Är jag kär nu? Hehehehe.......................) Nej fyfan, makes no sense. Vilket kasst blogginlägg för övrigt. Jaja, orkar inte radera det nu när jag ändå har skrivit det. Får helt enkelt dela med mig av mina allra innersta tankar.

P.s. Skäms lite. D.s

C.

Heheheh wops

Bloggtorkan från helvetet har visst gjort sig påmind. Men jag har ju börjat plugga och då orkar man tydligen inte (så jävla tragiskt!) Nu är jag jävligt hungrig också så nu orkar jag egentligen inte heller men jag är ändå pepp för jag ska äta asgod mat idag, och den liksom står bara där i kylen och väntar på mig. Trots detta kände jag "nej, jag väntar med maten, ska blogga först" Så kanske är jag på bättringsvägen? Sen när hamna någonting före mat i min prioriteringslista liksom..?

C.