Kär. I en kändis. Igen!

I fredags lyckades jag inte få med mig nån av mina 5 tjejkompisar på Justin Bieber-filmen när vi skulle gå på bio. Idag lyckades jag däremot få med mig en kille på just den filmen. Han bjöd dessutom. Bara där var det ju bra, tänkte jag. Sen såg man filmen och - HERREGUD! Jag satt och log konstant, utan någon som helst överdrift! Viiiiiiiiiiiiiilken kille alltså! Åååååh, nu är jag lilla kärisen. Förstår inte varför jag alltid, alltid, alltid ska bli kär i söta kändisgrabbar. Ett nytt mål i livet: se en konsert med J.B! Allvarligt alltså, se filmen! Jag skulle nog kunna skriva lillabloggisens i särklass längsta inlägg om det här, men jag vet att mina polare redan nu tänker "åh fyfan Cilla, så jävla typiskt dig. Skärp dig nu. Lev i verkligheten" blabla. Tur att dom älskar mig ändå, trots mitt eviga tjat om Ola, Eric och alla mina andra 1000 sötisar. Tror nästan dom bara gillar att jag nu ska börja tjata om Justin Bieber istället. Ombyte förnöjer ju, sägs det.



C.

INNELISTAN

1. JUSTIN BIEBER! Mycket mer inne än honom kan man ju fan inte bli. Och nu menar jag det verkligen. Solklar etta på veckans innelista.
2. När man inte har varit hemma under kvällen och sen kommer hem och då har massa tv-program och så att ta igen. Score!
3. Att redan på tisdagen bestämma vad det blir för middag på lördagkvällen. Att Sanna dessutom redan på torsdagen har inhandlat detta. MMM! Älskar att ha mat att se fram emot.

C.

UTELISTAN

1. Att man blir otroligt deppig när man kommer hem från världens bästa semster
2. Att ytterligare en av mina vapendragare har flyttat hem till Sverige (okej jag åker om 19 dagar, men ändå)
3. Att jag är för mätt för att äta mer av de godaste, mjölkfria stuvade makaronerna någonsin.

A.

Nörden

Hur beroende är man av Big brother om man får tårar i ögonen i ren panik för att man inte hittar tv-dosan när det är 30 sekunder kvar tills det börjar? Vore skönt om någon annan medgav att den också har gått igenom samma sak.


C.

Ich bin

Jag har även skrivit ett logginlägg till en tysk kille på svenska. Sen var jag otroligt smart och använde alla mina (google translates) tyska kunskaper och översatte allt jag skrivit.

På svenska skrev jag: Du vet vad det är, Svart och gul svart och gul
På tyska skrev jag: Sie wissen was es ist Schwarz und gelb Schwarz und gelb

A.

10

På tio minuter har jag hunnit:
Kolla vilka som är inne på skype 8 gånger (0 personer)
Kollat vilka som är inne på Facebook 6 gånger (ingen jag känner för att skriva till)
Tryck på inbox-knappen på hotmail 3 gånger (0 nya mail)
Skrivit 4 blogginlägg (Otroligt possivit)

A.

Höjden av besvikelse

Drog nyss igång vad jag trodde var ett How I met your mother avsnitt, första anblick avslöjade serien. DET VAR INTE DEN. Hade av misstag råkat ladda hem ett avsnitt av Big bang theory (vilket jag annars tycker är rätt bra). Ni som känner mig och vet hur mycket jag dyrkar och älskar HIMYM förstår hur mycket mitt hjärta just sjönk.

A.

Life

Har precis haft några timmars samtal med min livscoach, Bengt. När man diskuterar livet med honom så kommer man fram till så bra saker. Du förstår C.

A.

Love this place

Jag skulle ju ge en bättre beskrivning av Miami, men jag har kommit fram till att det inte går att berätta om det på ett sätt som gör resan rättvisa. Det enda jag kanske säga är att ni måste uppleva det själva.

Ni får en bild istället. (jag tog 8 st på hela resan, hade för roligt för att komma ihåg att ta kort)



A.

Lycka på hög nivå


I julas innan alla visste att jag skulle komma hem så skickade vissa personer (som kommer att få gott godis från staterna) julklappar till mig här borta. Trodde att jag ätit upp all choklad som min moster skickade. Till min otroliga lycka hittade jag precis den här påsen i min byrå. (Tog en snygg bild också, bara för att visa er)


Fotboll

Skapligt bra kväll med Sverige-match på tv:n. Jag vet inte om det är själva fotbollen i sig som jag älskar med den här kvällen, eller om det är grabbarna på planen. För man kan ju konstatera att fotbollsgrabbar är förjävla fina. Svenska landslaget må ju vara det snyggaste i världen, typ. Synd att du inte kunde se det med mig, A. Då vet jag precis hur snacket hade gått. Sånt där typiskt bra snack, som vi gillar så mycket.

C.

Ägd

Vid middagsbordet ikväll frågade mamma och pappa mig och min bror om vi hade varit ute mycket idag. Vi både svarade ja ja, visst hade vi varit ute i den fina vårsolen. Brorsan hade till och med varit ute och busat med katterna (årets kanske sämsta lögn) Fast hade inte spelat någon roll vad jag drog till med idag, för när jag hade sagt ja så tittade mamma på mig och sa "gick du ut i pyjamasen menar du då eller?" Sen skådar jag mig själv och inser att jag klockan 19.00 fortfarande går runt i min pyjamas. Ja ja, det var ju värt ett försök iaf. ¨


C.

Livet är bra bra.

Tillbaka från en av de bästa veckorna, förmodligen i mitt liv. Miami är helt underbart, att bo på hostel är fantastiskt. Australienare är najs, mer än najs. I mitt huvud står allt stilla, har sovit 3 timmar totalt på tre dygn. Känns så där.

Bättre update på veckan senare.

A.

Bakis-söndagen

Idag har jag hunnit med 2 bra bakishäng. Det ena var "imorse", då vi låg i sängen och lyssnade på Westlife och sånt. Sen tog jag tag i det (eller Jimmie och Pet hämtade upp mig) och vi drog till Ben där bakishänget fortfarande pågår. Pet ska ta bort visdomständerna imorgon och bara för det måste hon äta jättemycket idag eftersom hon sen kommer vara på soppdiet de kommande dagarna. Vi var exempelvis precis på Hemköp och köpte våfflor. Alla är proppmätta men likförbannat ska vi envisas med att äta lite till. De andra städar och fixar, men jag sa att jag tar på mig att hålla koll på facebook istället. Lite roligare kände jag. Lite softare också. Nu kom Bralle också, hon har spytt 2 gånger idag. Resultatet från en lyckad kväll igår.

C.

Kom på en grej...

Som bara måååste hamna på en fet utelista.
Dessa 10-tal fjortisar som man ju självklart måste ha turen att hamna i samma jävla biosalong som, som under hela filmen ska skratta och prata alldeles för högt så att alla hör. Jävla uppmärksamhetsfreaks som inte kan bete sig bland folk! Ska nog börja gå på filmer med enbart 15-årsgräns.
C.


List-torsdag

Eftersom min vapendragare och broder A är bortrest, och av någon konstig anledning väljer att ignorera det faktum att vi faktiskt driver en blogg och att det idag har varit list-torsdag, så får jag ta saken i egna händer och... be om ursäkt för att listorna uteblev den här veckan. Jag har också varit wätt upptagen. Verkligen. Livet som fritidsforskare alltså. Ni anar inte hur tufft det är.

C.

Svenska 2

På gymnasiet hade jag en lärare (med invandrarbakgrund) som alltid sa "skämt åt sidan" när hon menade vad vi på svenska säger "skämt åsido". Idag på Halv åtta hos mig sa en snubbe (med invandrarbakgrund) "skämt åt sidor" Alltså, vad är grejen med detta ordspråk? Lite bättre undervisning i det där svenska för invandrare kanske vore en idé. Jag blir så trött.

C.

Slaven

Tidigare ikväll skulle farsan iväg på fotboll och lämnade då en lapp med följade text efter sig till morsan:
"Hej min härskarinna,
Kan du spela in Mästerkocken och Blue Bloods åt mig?
Din slav"

Tror morsan blev asglad när hon såg lappen. Tompa alltså, vilken charmör. Vet precis vilka knep han ska ta till. Kanske är där jag har fått det ifrån.

C.

Att göra två saker samtidigt

Höll min tallrik med yoghurt i ena handen, och skulle lyfta upp min dator i sängen med andra handen. Blev antagligen lite väl mycket för mig att tänka på och vippade tydligen tallriken åt sidan så yoghurten åkte rakt ut i mitt knä. Dagens första fail 10.40. Känns stabilt.

C.

StädarN

Det var ju asbra att jag värsta seriöst faktiskt städade mitt rum igår. Idag när jag tittar mig omkring undrar jag varför jag egentligen gjorde det. Eller OM jag egentligen gjorde det. Skaplig fail på det. Kanske man ska bära ner lite disk till köket, för att bära upp lite ny. Lite halvdålig cirkel det där ändå.

C.

Ja ja

Skaplig helg man hade. Igen. Fredagen kan ha varit den bästa fyllefredagen på jävligt länge. Det fick man ju sota för när lördagens fest skulle gå av stapeln. Men jag är ju inte den som är den så var bara hänga i. Lyckades bra med att knyta lite nya bekantskaper under helgen, det får väl ändå väga upp det där med att en faktiskt blev arg på mig. Äsch, folk ska whina så mycket. Man får göra som man vill, det har jag alltid sagt, och det gör jag också.

C.

Miami

Hej lillabloggisen. Hej Cillisen. Väskan är nästan helt packad och imorgon vid 4.45 flyger jag till Miami i en vecka. Kanske låter kult. Men ni får ju ha det så kult i Sverige så länge.

A.

Packa sig lite

Då bör man kanske ta tag i att packa väskan inför helgen. Jag planerar nämligen inte att komma hem igen förrän tidigast söndag eftermiddag. Kan med andra ord bli en rätt så trevlig helg det här, om allt blir som jag har tänkt mig. Skapliga peppen! Det är bara det här med att packa som känns aningen avlägset just nu. Ska bara göra 1000 andra grejer först.

C.

UTELISTAN

1. Att det imorgon kan vara säsongens sista hockeymatch i Cloetta Center. Om det är det kommer jag nog gråta. Det ser jag inte fram emot.
2. Att ta tag i saker. Varför blir jag aldrig bra på det?
3. Att Sanna ska komma hit och lämna hennes nyckel efter hennes träning ikväll och jag har visst glömt bort att fråga när ikväll detta kommer inträffa. Vet därmed inte alls när jag kan få gå och lägga mig. Skaplig fail. Är trött.

INNELISTAN

1. Idag är det St. Patricks day, vilket är väldigt stort i Boston. Idag kommer vi alla från Irland. (ÖL!!!!!!)
2. Det är bara två dagar tills jag åker till Miami, Andreas smsade mig igår och sa att han hade blivit kompis med en australiensk skejtare. Kanske låter kult:D
3. Jag fick plats med alla kläder i en handbagagaeväska = ingen avgift.

A.

The german

I två veckors tid har jag nu varit konstant utloggad från facebookchatten plus att jag har blockat en tysk tjej från Skype. Allt detta för att jag är livrädd att berätta att jag inte frågat om hon kan bo här ett par dagar, liksom jag vill ju egentligen inte att hon ska det men jag är alldeles för feg för att våga erkänna det. Hade detta varit en svensk kompis hade jag ju naturligtvis berättat hur det var, men nu när tjejen är tysk så känns det som att hon ska skaffa muchtach och skjuta mig. Eller så överdriver jag som vanligt.

Så nu undrar jag, ska jag fejsa the german girl, eller ska jag undvika problemet och låtsas att det inte finns?

A.

GlädjespridarN

Idag kände jag att jag var på betydligt bättre humör än igår och tyckte väl att jag var hyfsat sådär som jag brukar vara en typiskt vanlig dag. Då får man den här kommentaren av en på jobbet "är det du som har skrivit den där boken..?" jag "vilken bok?" han "ja, den där bitterfittan". Kul att höra. Mycket kul. Får nog gå in lite extra för det imorgon, jag är ju faktiskt inte alls sån egentligen. Bara på skoj.

C.

äcklig

Är jag konstig om jag oftast brukar ta med mig datorn på toa när jag gör nr 2?

A.

Fortsatt jävligt

Andreas Carlsson är 38 år gammal. Inser nu att det jag skrev nedan om boken var ganska äckligt. När man väl tänker efter liksom.

Enda jag har kunnat se ljust på idag är att jag skulle se HV-AIK matchen på tv nu vid 19, men vad händer? Hela jävla skiten laggar! Tv-jävel, kanal-jävel, ska du dö?!

Ingen bra dag idag

Dagens största bedrift: slog mitt "säga-så-få-ord-som-möjligt"-rekord idag, och då brukar jag ändå gilla att prata. Humöret var inte asbra, precis. Livslust noll ungefär. Sen ska man läsa tidningen, då står det att Andreas Carlsson ska sluta i Idol-juryn. ALLTSÅ VAFAN?! Egentligen borde jag inte ens bli förvånad, allt gick åt h idag. Men detta... Han gjorde ju 50% av hela Idol :( Vad ska jag se fram emot nu då? Tror vi får lägga ner Idol-kvällarna, gänget. Jag kommer deppa alldeles för mycket. Eller i och för sig, beror på vem det blir istället för honom. Fast kan hur som helst omöjligen bli någon lika fin. Ja, ni förstår hur mycket mitt liv suger va?


Sa jag att jag alltid sover med hans bok preeecis bredvid mig? Nästan som på riktigt ju...

C.

En snygg kille

Vet att det är måndag snart och att det då är standard att må rätt jävligt. Lägger därför upp en bild på Sveriges snyggaste kille. Jag satt och klickade upp alternativet för att använda den som mitt skrivbordsunderlägg, men jag kände ändå inom mig att nej, jag kan inte svika Ola på det sättet. Men på lilla bloggisen kan han få hamna iaf. Ae, kan fortfarande inte begripa det. Skaaaaaaaaaaplig grabb!


Sry

Skapligt upptagen tjej jag har varit de senaste dygnen alltså. Inte ens haft tid att uppdatera lilla bloggisen. Ska ta igen det och blogga fett mycket i veckan. Eller ja, kanske inte imorgon då för då är det hockey och det ligger högst upp på min prio lista just nu. Men imorgon kan man ju kanske hoppas på en intressant update av A, hon har nämligen hängt på college hela helgen. Undrar hur seriös hon har varit där. Minns ju hennes förra kurs. Vi gck på krogen dagen innan hennes redovisning, hon kopierade allt från wikipedia men improviserade till slut hela grejen. Om Pearl Harbor har jag för mig. Sjukt imponerande att hon kunde improvisera om det ändå. Fast säg nåt den personen inte kan prata om iofs...

C.


CILLISEN

Idag fyller vår CILLIS 22 år. Jag hoppas verkligen att alla grattar henne nu när inte jag är där och kan fixa fest.

GRATTIS LILLA KOMPIS!!!

LäsarN

Igår hängde jag och farsan lite på bokrean och jag köpte faktiskt en bok (inte på rean dock, vore ju typiskt om man någon gång kunde hitta nåt där). Detta hade ju självklart aldrig hänt om det inte var så att just farsans plånbok var med, men i alla fall... Idag tänkte jag läsa i den. Jag läste en sida... sen satte jag på datorn. Skapligt bra gjort ändå.

C.

hide

Är det okej att säga att man kan ta disken, bara för att kunna gömma sig i köket medans man slickar ur såskastrullen?

A.

Bebis-Cill som sagt

Låg och kollade på Familjen annorlunda och lilla tjejen på 3 år drar sin kärleksförklaring om Erik Saade. Tittade, funderade lite och insåg att det där är ju för helvete jag. Jag, fast 19 år yngre. Kul. Tre sekunder senare får man detta skickat till sig...

Idag
20:28
hahaha ser du familjen annorlunda!
:D
Du är som tjejen som är 3 år....
Hon ska gifta sig med erik saade :D



C.

Mat

Pratar med A på skype.

C: Vad åt du igår då?

Bra att man frågar så viktiga saker. Men är det helguppdatering så måste man få med varje viktig detalj.

P.s

Det finns fler fina grabbar i Skåne än vad det gör typ någon annanstans. Kanske packar väskan och flyttar nästa vecka. Som en liten förvarning till er sådär.

C.

Bra helg x 2

Skapligt jävla bra drag det var på helgens roadtrip! Efter 2 timmar i bilen hade jag fått kommentarer som "ååååååh Cillaaaa!" "vad får du all energi ifrån? Du kommer däcka direkt när vi kommer fram om du fortsätter såhär", "du gör de högsta och mest störande ljuden i hela Sverige" samt "snart skjuter jag dig i huvudet" Men sen kom även dom andra in i den fina stämningen och efter det gjorde vi fan inte mycket mer än att bara garva! Som jag har fått skratta i helgen. Du då? HAHA! Ae, Malmö får 5 av 5 Cillisar. Cillisar haha. Ne fyfan så tråkigt. Må sova middag nu.

C.

Bra helg




Igår såg jag ut så här. Åkte till och med tunnelbana så.



Imorse åkte jag och köpte det här. Orkade bara äta upp 14 bitar, men jag värmde dem nyss i micron och åt upp resten.



Nu ska jag sminka mig och dra mig iväg för hejdåfest.

A.

Hejs

Då åker vi till Skåne då! Prata med lite skåne-grappar i helgen känns ju inte som fy skam. Jag undrar förresten hur många gånger farsan kommer ringa den här helgen. Man vet ju hur det brukar vara och nu verkar han nästan vara lite extra nervös. Jag frågade honom igår "jag har ju fan varit borta i USA i 10 månader, var du lika nervös då eller?" och fick till svar "så in i helvete!" Hoppas att han känner sig lugn nu när jag drar iväg med min platta bärk. Tja :D

C.


Roadtrip

Imorgon klockan 09.00 går bilen från Linköping och mot Malmö. Inför detta fick jag en uppgift, nämligen att baka mina mycket populära cupcakes. Tog det visserligen lite som en komplimang att Pet bad mig göra dem, men samtidigt insåg jag att jag visst var alldeles för lat för att fixa med det efter jobbet. Istället tog jag plånboken och gick till affären. Köpte 1 paket ballerina och 1 paket singoalla. Bra fantasi. Bra uppoffring för gänget. Sorry mates, ska baka åt er en annan dag istället.

Och en annan grej då, när jag hade traskat 100 meter påväg till ICA tänkte jag "fyfan vad tråkigt det är att bara gå här och aldrig komma fram" så jag sprang hela vägen istället. Sjukaste jag gjort på jävligt länge.

C.

Bra humor

Idag skrattade jag jättemycket när jag och A pratade på skype. Så fort A sa "kiss" så svarade lilla Fille tillbaka med att säga "bajs". Detta fann jag hysteriskt roligt och trots 4 gånger senare sa jag "en gång till" "en gång till" och "en gång till" Sen undrade A vad det som var så himla kul egentligen. Då sa jag inte en gång till nåt mer. Skämdes nästan lite istället.

C.

UTELISTAN

1, Min jävla allergi som jag tydligen har gått och dragit på mig. Aldrig har jag varit allergisk mot något förut och nu är jag livrädd att det är både gluten och laktos-skiten jag har åkt på.
2, Ett liv utan just dessa saker. VAD FAN ÄR DET FÖR LIV?
3, Att vid middagen ikväll se resterande familjen sitta och trycka i sig potatisgratäng (det absolut godaste jag vet!) medan jag sitter bredvid och äter bulgursallad. Kan inte bara någon skjuta mig i huvudet också?

C.

Mjölk

Pratar med C på skype, då säger hon att hon tror att hon har blivit laktosintollerant. Då blir jag glad. Hur sjukt är det inte, bara för att jag är allergisk mot allt så tycker jag tydligen att det är bra när andra blir det.

A.

INNELISTAN

1. Jag ska på Carnivalfest imorgon och jag tycker det är jätteroligt att klä ut mig.
2. Det är German Carnival och inte brasiliansk = jag behöver inte vara naken.
3. Jag jobbar bara halvdag imorgon.

(Jag vet inte vad jag ska klä ut mig till så tips är väldigt välkommet)

A.

hahaha

Det är ju väldigt roligt att C skrev i sitt förra inlägg att hon inte har gratis sms och att hon tycker att Bralle ska betala hennes telefonräkning. Jag kan nästan svära på att hon har berättat att det är hennes mamma och pappa som betalar den.

A.

SmsarN

I 2 veckors tid har jag nästan dagligen fått sms från Bralle där det står "Vad gör'u rå?" Om detta är för att hon faktiskt bryr sig eller för att hon bara har tråkigt vet jag inte. När jag för andra gången igår fick ett sånt sms svarade jag "Jag tittar på Halv åtta hos mig och skickar tyvärr INTE gratis sms. Du rå?" Idag fick jag inget sånt sms, fick ett litet inlägg på min logg istället. Ganska snällt av henne att tänka på att jag får betala för alla dessa 500 sms, men är det ändå inte lite nu man borde kräva att hon ska betala min telefonräkning?

C.

Be mine

Satt nyss och tänkte på vilken på spotifylistan som kan ha bra musiksmak, rullade förbi min gamla fotbollstränare, rullade upp och klickade på honom. Där i en spellista, som dock tillhörde någon av hans kompisar kommer helt plötsligt I´m shipping up to Boston och Don´t stop belivin upp. Nu undrar jag ju såklart vem denna människan är, och när vi kan gifta oss.

A.

SIJA

Tur att tomtegröten blev god förut.

A.

Korv

Är så jävla besviken nu. Bestämde mig imorse för att jag idag skulle laga korvstroganoff. Sagt och gjort. Bara det att allt man lagar i USA blir helt annorlunda än i när man gör samma mat i Sverige. Svinäcklig blev den, inte ens Fille ville äta. Skönt det ska bli att få komma hem till Sverige så att maten blir god igen.

A.

Bra minne

Jag loggade just in på min internetbank för att se hur många miljoner jag hade på kontot den här veckan. Kollar, loggar ut och kollar sedan facebook. Funderar lite och inser att jag redan har glömt bort hur mycket jag faktiskt hade. 3 minuter tog det, 3 jävla minuter. Och nu orkar jag ju inte logga in och kolla igen. Åker och köper balsam istället, det har jag visst inte haft nåt på över en vecka. Det var det där med minnet alltså.

C.

nej

Det är inte okej att jag de senaste morgnarna varit jättetrött för att jag tittat på BARTENDERSKOLAN natten innan. Liksom sen när stannar jag uppe till halv 2 för att titta på något på en vardagskväll? Sen när struntar jag i att gå på kareokeen för att titta på serier?
Hoppas att du är stolt nu C..

A.

Vakna rååååh

Klockan är nu 05.43 och jag sitter fullt sminkad och fullt påklädd, redo för ytterligare en dag på jobbet. Problemet är dock att farsan fortfarande ligger i sin säng och snarkar (ja, jag jobbar hos honom så må vänta på honom). Känner att vi inte riktigt synkar med varandra. Dagens första fail. Och klockan är inte ens 06.00.

Det jävligaste är ändå att jag förra veckan sa till en jobbarkompis "nej, men jag tror inte ens att jag behöver jobba på fredag, jag kommer bli klar på torsdag" Tji fick jag när jag inte blev klar förrän 14.00 på fredagen. Desto mer tji fick jag sedan när farsan visar mig en ny fet plint med pinnar som jag tydligen också ska göra. "Du har ju jobb i 2 veckor till" Skapligt ägd jag kände mig som trodde att jag hade jobbar klart och gjorde min sista dag.

C.