Att flytta

Idag har jag packat ner massa kläder och alla andra typ femhundra lådor med köksgrejer som man tydligen måste äga. Vet inte ens hur det ska få plats, känns bra att man har århundradets minska kokvrå. Sen har vi satt ihop en ny byrå och pappa har köpt soffan. Väntar dock fortfarande med spänning på att nåt ska gå åt helvete så flytten inte blir av. Vore ju liksom århundraders största sensation om det faktiskt skulle gå smärtfritt till det här. 

C.

Dagens outfittaLeopard-pyjamas från USA (sorry all readers, you have to go there to get one)
Min finaste Olaolaolaola-tisha

Nu är klockan 17.38 och jag har fortfarande inte kommit ur denna klädsel. Perfekt. Borstat tänderna har jag inte heller gjort kan jag ju upplysa er om. Men det är ju skitsamma.

täääänk.

Hur roligt är det inte när man står ute på gården på jobbet (jobbar på förskola) och man var tionde minut, minst, säger till personen närmast dig " Guuuud vad härligt det är" eller " Men känn vad skönt det är" eller varför inte " nu börjar våren komma". Eftersom vi har så lång vinter här uppe så händer detta när det är soligt, massor MASSOR av snö och ca 0 gradigt. Men det är ju skönt. Jag har till exepel åkt långfärdsskridskor på Storsjön i eftermiddag. DET kan ni inte göra i Linkan va?

A.

Trodde man kunde't vettu

Tanken slog mig just från ingenstans att jag verkligen inte kan säga vilken stad som är huvudstad i Spanien. Så fick ta det på wikipedia. "Madrid, ja. Just det, men det visste jag ju" tänker man direkt - fast man egentligen vet att man antagligen inte alls hade kommit på det de närmsta timmarna. Sen skäms man lite över sin brist på kunskap. Sen inser man att man inte borde blogga om det här. SEN efter det mina vänner, då inser man att man ska sova. Bra va?Hej, jag lever...

... och jag undrar om inte bloggisen ska få börja leva lite igen den också.