PEACE & LOVE



Här är vårt tält, det är precis lagomt stort. Därför köpte vi ett till.





Nu har jag och Mette packat ölen och blandat lite drickis till bussen imorgon. Klockan 7 går bussen. Kanske låter askult.

A.

Var det nån som sa Peace and love 2011?! Jag tror nästan det!

Njutit ordentligt av sista natten i en säng på 12 dagar. Lol 12 dagar. Lagom eeeh. Tur att jag ska dela luftmadrass med Mill iaf, då kan det nånstans vara värt det, fniss. Nej men fan, nu drar vi vaaaaa! Vi hörs när vi hörs. Nu är det dags för C och A att visa vad de gör bäst! Vi har ju lite att ta igen efter att inte ha setts sen jag och hon kom hem från Boston. GAAAH! Ni kan ju oroa er lite i alla fall, det brukar kunna bli lite galet. Just sayin'.

Hej då lilla bloggisen, kommer sakna dig. NAAAT. Jorrå, skoja. Vet inte varför jag skrev NAAAT, ville väl låta c00l. Men aa, hejdårå.



C.

Wöö-öööhööö



Så här lycklig är jag idag. Var liksom tvungen att föreviga detta med en bild. Skapligt bra känsla i magen, nu vill jag bara att det ska bli imorgon. Detta kommer antagligen att bli årets segaste dygn men det får man ta. Har typ 1000 grejer att fixa känns det som, kanske borde sätta igång med det istället för att stirra på klockan. Tja!

C.

Allt vill man faktiskt inte veta

Fullkomligt älskar dessa "hörde att du gjorde blablabla och blablabla och blablabla på festen". Man vill ju bara skrika "NEJ, DET GJORDE JAG FAN INTE" men sen inser man ju att antagligen så gjorde man faktiskt just precis det. Som jag sa till Malin Ö, det är ju tur att man flyr stan ett tag nu. lol. 

C.

Packa, packa, packa iiiiiiiiiih

Ja, så ska man packa och sånt där mindre roligt som man tydligen måste göra när man ska resa bort i sisådär nästan 2 veckor. Mitt liv i en jävla väska har det varit sen jag kom hem till Sverige känns det som. Jag är dessutom inte asbra på det. Men sen är det ju som det är med allt annat jag gör i mitt liv, det går ju inte jättefort när jag ska ta "pauser" på 3 timmar efter varje lite pyttegrej jag lyckats åstadkomma, för att "det var jag ju faktiskt värd".



C.

Festisen

Stämplar ut för lite klassiskt midsommarfirande med sisådär 25 övriga hos Mill. Känns som att det kan bli jävla bra drag. Har bara en enda tanke för dagen och det är att jag ska göra mitt yttersta för att inte göra bort mig på 5-kampen då jag har placerats i laget med snyggizar. Önskemål från min sida. Ångrar att jag sa något nu. Yeeeee, ska duscha osårå. Sen hojja bort till partytältet. Man måste hojja på midsommar, det bara är så. Kult det ska bli inatt när jag ska hojja hem helt själv bara. Är jag inte återfunnen imorgonbitti har jag kraschat på vägen. Nån snällis kan ju leta.

C.

Lilla matbloggisen

Jag lägger upp dom här bilderna av en anledning - Anna. Hoppas att hon är ashungrig när hon ser det här och tänker "åååååååå åååååååå ååååååååååå ååååååååå åååååååååååå ååååååååååååå ååååå åååååååååååå åååååååååååååååå ååååååååååååååå ååååååå åååååååååååå ååååååååååå ååååååååå ååååååååååååååå åååååååå åååååååååååå ååååååååååå åååååååååå åååååå ååååååååååååååå ååååååååååååå åååååååå åååååååååå åååååååå ååååååååååå ååååååååå ååååååå åååååå ååååååååå ååååååååå ååååååååå åååååååååå åååååååå ååååååååå åååååååååå ååååååå åååååååååååååå ååååå ååååååååå FYYYFAN SÅÅ JÄÄÄÄVLA GOTT!" Aa, typ så.





C.

Fniss

Hej lilla bloggisen!

Idag skulle jag överföra bilder från mobilen till vägguttaget. Det gick inte så bra. Sen skrattade jag och satte i sladden i datorn istället. Då gick det bättre.

Hej då lilla bloggisen!

C.

soooo coooool

Gissa vad jag har gjort idag? Kom igen då, gissa!

Jag har åkt grävskopa, en traktorgrävskopa upp och ner. Det var så där superdupermegaspännande. Det kittlade i magen och jag fick ont i fötterna. När jag var allra högst upp tänkte jag tanken "jag önskar att någon hade tagit kort på det här så jag kunnat lägga det på bloggisen". Men tyvärr var inte fallet så, istället får ni föreställa er mig där på traktorskopan.

A.

Bra idé

Läste på Aftonbladet idag om några snubbar som började frakta hem en bil 350 mil i bakluckan på en annan bil. Vilka jävla lirare alltså! Dom borde man bli polare med. 




C.

Lilla undrisen

En oerhört påfrestande tanke: om man föds döv, vilket språk tänker man på då? Blir galen av denna fundering! På riktigt galen! Hjälp mig, plz. Fan. Det är ingen bra grej att inte kunna sova på hela natten. Har tänkt sönder ungefär allt. 

C.

Alltså vad fan

Nu är klockan 06.00 och jag har inte lyckats somna ännu. Det är ju fan helt sjukt. Känner ett visst hat mot mig själv och hur min kropp och mitt psyke, och allt vad fan det är som är fel på mig, fungerar. Vill bara skrika "men somna då för helvete jävla cepe!" men är inte hundra på att det hjälper och vill ju inte kalla mig själv för glåpord i onödan liksom. Nu har jag iaf gett upp för den här natten, ska kolla serier istället för att glo i taket i 5 timmar till. #Lovemylife


C.

Fejjan

Ikväll när min kusin med familj var här på middag så berättade hon att hon hade lyckats hört lilltjejen när hon lekte med en kompis.

Kusinbarn: Men ska vi titta på din bilder då?
Kompis: Vilka bilder?
KB:(lite less eftersom att det är självklart) ååååh, men på facebook
K: Men jag har inte det
KB: Men vem är du kär i då?
K: iiiiiiingen
KB: Men åååh, vad ska vi leka då då?

Mitt kusinbarn är 4 år.

A.

Pajen

ikväll var mamma och pappa hos några kompisar. Jag hade hört innan de gick dit att de skulle bli bjudna på rabarberpaj, vilket är något som är gott och som man kan äta. Jag gillar att äta. Eller fan, jag älskar att äta. Vid tiotiden kände jag att jag blev sugen på pajen, så jag ringde till pappa och frågade om pajen var god. Efter jag hade frågat det tre gånger så frågade han vad fan jag ville, när jag svarade att jag bara ville höra om pajen var god så la han på. Efter ca 1 minut så ringer det på min telefon, då är det pappas kompis som ringer och frågar om jag vill komma och äta paj. Någon hade tydligen tagit en hint, och kanske var det så att Thobbe visste att jag gillar att äta.

A.

Baka, baka liten kaka



Ja, alltså... Detta skulle vara typ 15 olika muffins, som när jag tog ut dom hade blivit till typ en jättemuffin. Vet inte vad som hände. Nu har dom varit klara i 5 timmar och jag har fortfarande inte ens smakat. Ska fan vaska skiten. Tjurig.

C.

Promenaden

Idag gick jag och M skogspromenad, helt plötsligt hade vi gått vilse. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Ofta liksom. Coolare tjej, or what? Brydde mig liksom inte ens. 



C.

STUVISAR

Jag har varit hemma och varit sjuk hela veckan. Eller nu ljög jag, jag har varit hemma hos M och varit sjuk. Hela veckan har jag längtat efter stuvade mackaroner. Idag är jag faktiskt hemma, gissa vad jag ska laga till lunch?

När jag bodde i Boston så lagade jag stuvisar 4 gånger på en vecka. Det var gott.

A.

Smörgåstårta


När jag kom hem rån Boston för sisådär två månader sen så hade mamma bakat smörgåstårta. Detta var min egna, mjölkfria tårta. Jag undrar vad hon tänkte med den, liksom att jag inte hade fått mycket av den varan i USA, eller vaddå?



A.

MATEN?

Idag skulle M åka tåg till Stockholm. Jag frågade honom igår vad han skulle ha med sig som matsäck, "ofta man planerar det så här tidigt" får jag till svar. Jag vill komma ihåg att jag och C planerade två dagar innan vad vi skulle ha för matsäck när vi skulle åka tåg en timme till hennes syster i Franklin. Sånt där är nästan  det viktigaste för resan. När jag idag frågade honom igen vad han skulle ha med sig så svarade han "du skulle ha gjort några mackor till mig, men det finns ju bistro" (till saken hör att när han sa detta så var det 1 timme tills hans tåg skulle gå, och jag var hemma i Odensala. Annars är inte jag den som är den.)
Det känns som att jag har en del att lära den mannen.

A.

what is that sound?

Det hörs konstiga ljud ifrån köket, pappa och jag försöker komma på vad det är. Det låter som någon blandning mellan en rapp/ rockartist och katt. Nu har vi kommit på att det är mamma som förmodligen sjunger en egenkomponerad låt.

A.

INNELISTAN

1. BOSTON BRUINS VANN STANLEY CUP I NATT.
2. Töntigaste någonsin (och C kommer att döda mig), men att vara kär är väl inne nu va?
3. Det är mindre än två veckor tills jag och CECILIA ses!!!!!!!!!!!!!!!

A.

UTELISTAN

1. Min uppdatering här på bloggen är sämre än jag någonsin kunnat tänka mig
2. Att vara sjuk
3. Att jag inte är i Boston med mitt C nu när Bruins vunnit.

A.

Stanley cup final, game 7

Sista och avgörande matchen i NHL-slutspelet inatt och mitt kära Boston kan vinna hela skiten. G-A-L-E-T! Tänk om detta hade varit för ett år sedan och jag var där. Mmmmmm, dör av tanken. Fast det är 1 h kvar tills matchen börjar och jag har inget att göra. Skulle köpt en ny korsordstidning idag, nu får jag lägga harpan tills dess istället. Också kul. Eller ja, bra tidsfördriv åtminstone, kul kanske var att ta i... Jävligt mycket när jag tänker efter. Det är fan inte ens lite kul. Plz.

C.

ÄtarN

Marcus efter att ha smällt i sig ÅTTA (!!) varma mackor "njee, nu räcker det nog". No shit? Men det är iaf tur att han har så god aptit, det hade liksom aldrig funkat annars, sånt är alldeles för viktigt för mig.

C.

FML

"Today, my boyfriend sent me a video of him having sex with someone from one of his last relationships because he thought it would turn me on." FML

Grabbar alltså. Vet precis hur dom ska göra för att få oss tjejer på fall. Är det inte fantastiskt? Fast tror inte den här snubben fick till det på kvällen sen direkt. 

C.

LjugarN

Det är så konstigt med den där A för hon säger så mycket som sen liksom inte sker. Typ som för två veckor sedan när hon sa att hon skulle lägga upp en lista på list-torsdagen (den har ju som bekant legat nere ett tag nu) och att hon skulle välja vilken lista först beroende på vilket humör hon var på. Såg ni nån lista? Nej, inte jag heller. Eller som förra veckan när hon sa att hon till och med skulle göra både en inne och en ute-lista. Såg ni dessa listor? Nej, inte jag heller. Säger hon det den här veckan också vet jag redan nu att hon ljuger. Och det är ju bra iaf.

C.

GAAAH!

Idag är det endast 2 ynka veckor kvar tills vi drar till Borlänge och Peace and looooooooooove! Alltså, frågan är ju om man kan hitta en mer taggad person än mig i dagsläget. Det liksom pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. TVÅ VECKOR kvar till årets fetaste vecka! Oh my gooood, I can't believe it. Mama needs a cocktail. Typ så. AAAAAAAH!! Må dessa 2 veckor gå fort så jag kan få vara världens lyckligaste människa sen och umgås med mitt A för första gången sedan jag åkte hem från USA och se sjuuuuukaste jävla banden och sånna där andra grejer som hör festivalveckor till. So to speak. Ehehe.



<3<3

C.

Dagen idag

Produktiv. Typ. Spenderade ett par timmar på Malmö Museer och såg fiskar, djur, ett slott och lite sånt. Det var trevligt. Sen sprang jag lite, glömde ta min allergimedicin och snorade sönder, slutade springa. Sen kom man hem till färdiglagad middag som bestod av kött. Som jag har saknat en jävla köttbit. Sen gick vi på bio och såg Baksmällan 2, den var wätt så wolig. Nu är det NHL hockey-natt och Bruins leder med 4-0 efter första perioden. Fattar ingenting. Marcus har somnat, inte sådär jätteintresserad kan jag känna. I övrigt saknar jag USA, återigen. Det går bara inte sluta. Nu säger vi hej då va? Ja, det gör vi fan. Hejdå.

C.

No er det nokk

Det låter som att alla utanför tar studenten. Och här sitter jag och mår kasst. För det första; helvete vad kul livet var i student-tider och helvete så bra man mådde. För det andra; när blev jag så här jävla gammal? Det är bara kasta in handduken fan, man är tyvärr inget lammkött längre. Ska deppa framför Fyra bröllop istället, för snart är man ju så jävla gammal att man måste gifta sig också.

C.

brownie

Nu när jag jobbar med att rensa ogräs så brukar jag komma hem och känna mig brun,  tills jag duschar.

A.

Skype

A har börjat sommarjobba med att rensa ogräs "vid vägen" (för att citera henne själv.)

A: Fast idag var dom två jag jobbar med sjuka, så jag var ensam. Då gick jag hem lite istället.

Där snackar vi bra arbetsmoral. Det är mitt A det. 


C.

Fin dörr


Fick en typiskt fin present av Sanna i helgen som vi var överrens om att man borde utsmycka Marcus lägenhet med. Jag vet inte om Marcus tyckte detsamma egentligen men det är ju oväsentligt. Nu sitter han där på garderobsdörren och är bara sådär fin som han kan vara.




C.

En kärleksfull konversation

Tycker det är typiskt bra grej det här med att helt random ställa en helt irrelevant fråga via facebook-chatten när man sitter bredvid varandra i soffan. Sen att man är fett romantisk är ju också en typiskt bra grej har jag hört.
23:00
Är du arg på mig?
Absolut inte!
Kåååå. Bra. Jag är inte arg på dig heller. nämligen
Trevligt trevligt! :):) <3 Känns bra oså
Plz
Puss Älskar dig
Men lol. ofta
M+C <3<3<3<3<3
Lugn nu!
C.