Lagom mycket ångest

Skaplig jävla söndagsångest man åkte på igår då. Det är tur att 1) jag somnade fort igårkväll så jag slapp känna av det i mer än fem timmar 2) måndagen är över 3) jag inte ska gå ut i Linköping i helgen utan flyr stan. Den sista är fan lätt den allra mest tursamma, därför jag liksom betonade det hela med att göra den med fetstil. Herregud, jag slutar ju aldrig förvånas av mig själv. Vilket tyvärr inte är asbra i dessa sammanhang. I helgen ska man nog göra succé på riktigt däremot.

C.


Skärpning

A, du är fett dålig på att uppdatera under helgerna. Tur att jag är asbra på det iaf.

Trafikfara

Ibland kan det här med grabbar bli lite väl dramatiskt. Som ikväll till exempel, när jag och Pet höll på att köra av vägen för att vi spanade in ett gäng grabbar lite väl länge. Vad ska dom ut och göra egentligen? Livsfarligt för fan!

C.


INNELISTAN

1, Att att ha koll på asbra information, som Eric Saades exakta födelsedatum och sånt. Inte alls pinsamt eller så, all kunskap är bra kunskap!
2, Att det är fredag imorgon och det står pizza på menyn hemma. Sa jag att jag längtar tills imorgon?
3, Att vara fruktansvärt snygg, skåning, bra på att sjunga och dansa samt passa i sjukt bra i röda skinnjackor, handskar, lila skjortor och vad som helst annat. Eller ja, vi kan väl säga Eric Saade istället. Jag vet, nu räcker det fan. Vill bara säga det en gång till. Eric Saade.

C.

Om mat

Pratade nyss med Cillisen på Skype.

C: vad äter du?
A: Pizza
C: Är det frukost eller lunch?
A: Det är mellanmålet mellan frukost och lunch.

A.

Om saade igen

C: Please, Erik Saade är ju inte 92a, han är 90a. 20 år är han
A: jaha, lika gammal som mig
C: Nej, han fyller år i oktober, den tjugonionde.

UTELISTAN

1. Att jag inte har råd att dricka mycket öl två dagar den här veckan.
2. Att jag inte har råd att äta ute.
3. Att jag inte kommer ha tid att sova tillräckligt mycket den här helgen.

A.

Big brother

Är än så länge lite smått besviken på inledningen av Big Brother 2011. Jämför man med back in the days så är det ju knappt värt att se på det över huvud taget. Ändå måste man ju göra det, åtminstone om man heter Cecilia Kowalik och det gör man ju lämpligt nog. Har precis sett gårdagens avsnitt och man inser ju att det inte är de människor med allra högst iq som är med. Dom lekte precis en lek där dom skulle välja den personen som exempelvis var snyggast och en säger då "motivation! du måste ha en motivation!" till varför man valde just den personen. Motivation! HA HA! Alltså, hör ni?! Och ingen rättar henne ens. "Motivering för helvete, det heter motivering!" skrek jag när jag spolade tillbaka för att höra det igen. För jag var ju tvungen att höra det ytterligare en gång och bli lite mer irriterad.

C.


Saade fever

Efter att jag läst Cillisens senaste inlägg så kände jag att jag var tvungen att titta på lite saadevideor. 2 timmar senare så har jag förmodligen tittat på vartenda klipp med honom som finns på youtube. Synd att Molly är ihop med honom. Annars hade jag säkert en chans, eller va? Han är nog förmodligen Sveriges snyggaste 92a (är han 92a?)

A.

Smygkär

Kom just på mig själv med att sitta inne på Eric Saades hemsida, kollade runt i menyn och fick syn på "shop" och tänker "en tisha ska jag köpa" och klickar mig in. Inte en enda tisha till salu. Och nu när jag verkligen tänker efter så var väl det ändå en jävla tur. Vad håller jag på med liksom? För det första, när skulle jag ha den (utan att faktiskt typ få skämmas ihjäl) och för det andra, jag har ju mina Ola-tishor och han är ju ändå min one and only. 25 år fyllde han dessutom idag. Som om ni bryr er om det liksom haha.C.


Nap

Klockan är snart 17 och jag vill typ dö. Gick snack om scones och häng ikväll runt 19 också. Två timmar tills dess. Om det blir av så måste jag ha sovit lite tills dess, inleder härmed en powernap i förebyggande syfte. Om det inte blir nåt häng och jag har "sovit middag i onödan" (vilket man enligt mig aldrig någonsin kan göra, men antagligen enligt min mamma) så skyller jag på Pet. Då känns det ändå rätt okej.

C.


kondisen

Sprang nyss upp till mitt rum på tredje våningen. Nu, en minut senare, har jag fortfarande hög puls. Borde jag börja träna igen?

A.

noob

Jag är en noob, jag har börjat spela minecraft. Om någon vet mer om det än jag så tar jag gärna alla tips jag kan få.

A.

Wätt nöjd!

Haha vad var det för raggningsreplik jag drog i lördags som blev så jävla bra? :D
för 3 timmar sedan ·  
· 
 · Visa vänskapssida
 • Camilla Karlsson gillar detta.
  • Niclas Johansson Den du drog till mig?
   för 3 timmar sedan · 
  • Cecilia Kowalik Nej men vafan, dig har jag väl ändå inte raggat på Nicke? Även jag har vissa gränser!
   för 2 timmar sedan ·  ·  1 person
  • Malin Östlund Bartendern blev helt ställd. Han frågade "Vart ska ni sen då tjejer?" Du med lite självsäkert svar "Ja jag tänkte väl gå hem till dig" stenseriös! Han fick lite panik och sa inget mer, Haha!
   för ungefär en timme sedan ·  ·  1 person
  • Sara Petersson hahaha och sen skrev du telefonnumret på kvittot? :D
   för ungefär en timme sedan ·  ·  1 person
  • Markus Hermansson Du är bäst Cilla!
   för 45 minuter sedan ·  ·  1 person
  • Cecilia Kowalik Haha just det! Hur kung? Kan knappt fatta det själv!
   för 2 minuter sedan · 

Jag föddes åtminstone med en naturbegåvning kan vi väl tillsammans ändå konstatera? Bättre än inget!

Ett konstaterande

Att jobba medför även en ökning av både snus och kaffekonsumtion med sisådär 500%. Rätt nöjd med den bedriften. Åtminstone vad gäller kaffet, det där andra kanske bör anses mer som ett misslyckande.

C.


Dött batteri

Idag var jag med farsan när han skulle till vårdcentralen. Jag hade med mig en bok och kopplade in min ipod i bilstereon för att sedan sitta där och vänta under tiden. För lat för att gå in och vänta, tydligen. Efter ett tag blir det kallt och jag drar på lite sätvärme och sånna grejer. Där satt jag och var ganska tillfreds med livet, ända tills farsan var klar och kommer tillbaka (kanske 45 min senare) och ska starta bilen. Säg god dag då, BATTERIET DÖTT! Gubben skriker "FAN!" och ringer morsan för att höra om någon har startkablar och kan komma. Bredvid får jag sitta och skämmas som en hund. Efter ett par minuters väntan och några försök att starta bilen lyckades den dock gå igång av sig själv. Om vi säger såhär, jag tackade gud för detta i mitt huvud. Nu gör jag det på bloggen också - TACK GUD! Hade varit en sådär glad fredagsmiddag här hemma thanks to me om detta inte hade löst sig.  

På vägen hem lärde pappa mig 3 gånger att man inte kan ha allt på på det där viset, och han gjorde det faktiskt på ett pedagogiskt sätt. Jag känner att jag är extremt jävla välinformerad nu.

C.

bokat och klart

En kille som jag känner var lite full igår, tyckte konversationen vi hade idag om den vi hade igår var så rolig att jag var tvungen att dela med mig till er. Tydligen har vi bokat hångel när jag kommer hem. Vem gör så? HAHAHHA


n säger: skönt att man har bokat hångel då
A säger:hahahaha
n säger:kung
går inte avboka
däckade i datastolen ramla ner på golvet å sov där tills mamma klev upp
A säger:
HAHAHAHAHAHHAHA
kom hon och väckte dig?
n säger:
ja men de kommer jag inte ens ihåg
A säger:
hahaha
n säger:
bra kväll helt enkelt
A säger:
det här är så otroligt roligt att det får vara med i lillabloggisen, annonymt självklart
hahaha

A.

INNELISTAN

1. Som C nämnde så är det vår i Boston. Idag har det varit 13 grader varmt, detta är för mig ren och skär lycka.
2. Jag är numera 21 år, vilken innebär att jag går inte lagligt på krygen här.
3. Att det är helg snart=GOD MAT.

A.

UTELISTAN

1, Att inte ha den godaste matlådan på jobbet. Så taggar man inför lunchen, sätter sig ner och öppnar sin låda och ska ta en tugga. Så tittar man över bordet och ser att någon annan har något mycket mer tilltalande i sin låda. Då är man heartbroken om något. Och inte vågar jag fråga om den vill byta heller.
2, Att jag inte längre bor i Boston, där är det nämligen typ vår nu.
3, Att inte ha en bra plan inför helgen. Skaplig panik inför detta. Vad kommer att ske, lix? Kommer man bli full eller inte? Sånna viktiga grejer.

C.

Min dubbelgångare

Alltså, kan inte alla bara titta på A's inlägg nedan en gång till... Kolla in bilden och lägg märket till lilla Fille som sitter där och ser så söt ut. Allvarligt talat, skulle inte det där lika gärna kunna vara jag? Ser typ precis ut som mig! Undrar om jag borde ta det som en komplimang till mig själv från mig själv. Antagligen inte. Är rätt trött på att se ut som en bebis men i själva verket vara 22 år om 3 veckor.

C.

Hjärta

Glömde att visa valentines presenten jag köpte till mig själv. Har tappat bort min pezren som jag köpte i jul, så jag tyckte att det var dags för en ny.
A.

Vuxet och så,

Efter en timme som tjugoettåring gör jag något väldigt vuxet, jag kissar, helt nykter, bakom en sån där låda man har sand i vid tunnelbanan. Tror att en taxichaffis såg mig till och med. Hoppas han gillade det.

A.

JobbarN

Eftersom jag jobbar så oerhört mycket nu får bloggen lida lite av det. Just sayin'. Idag drog jag och farsan en sväng på stan när vi hade slutat, jag köpte en födelsedagspresent till Bralle som fyller år idag. Blev sedan avsläppt utanför henne, plingar på dörren... och ingen är hemma. Kul. Och pappa var långt gången. Var bara börja promenera hem. Det var nog dagens största fail. Annars helt okej dag. Kanske nästan lite bra.

En bild på ett födelsedagsbarn

Hade en timmas konversation med A på Skype idag, så seriös kunde man ju faktiskt vara när det är hennes födelsedag och allt. Tog en fin bild under tiden. Lägger upp den här just enbart för att det är hennes födeösedag och lite för att hon ju är så fin. :D


WIE

Idag fyller kära A minsann år och jag har gått upp extra tidigt för att hinna skriva det här inlägget. Så, gratta nu min kära vän och hälsa henne välkommen till det riktiga amerikanska vuxenlivet. Och just det, jag kanske borde säga grattis också - GRATTIS!

Älskar dig, gummZan hihiihihihihihiihihi

C.

Hockey

Är det normalt att nästan börja gråta när ens favoritlag i hela världen entrar isen? Synd bara att man sedan fick beskåda säsongens, i särklass, sämsta hockeymatch. Tänkte sova dirr när jag kom hem, men nu måste jag ju följa Foppas presskonferens live eftersom han efter att ha gjort comeback i NHL (2 matcher, lite lagom) bestämt sig för att lägga av. Igen. Fyfan, ibland hatar jag att jag älskar hockey så jävla mycket. Inget bra humör och inget sova tidigt. Fuck you, hockeyjävel!

C.

Hur man vet att man borde hoppa framför tåget...

... Jo, när mamma ropar på en klockan 05.30 att man bör skynda sig på. Vem fan måste skynda sig på så dags på dygnet egentligen? Borde dessutom vara olagligt att klockan 05.51 sitta i bilen PÅVÄG TILL JOBBET! Men nog överlevde jag. Och snart är det fredag också. Nästan iaf.

.,,...

Av någon anledning så tycke jag att det är jättejobbigt att ta ner glas, skålar och tallrikar som jag har tagit upp på mitt rum. Idag bar jag ner saker jag använt i helgen. Fem glas, en kopp, tre tallrikar och två skålar. Har jag sagt att jag gillar att äta?

A.

Is it really you?

Lagom kul när man träffar Bralle igår natt och hon knappt känner igen mig och undrar vad som har skett. Anledningen till detta är för att jag har kammat mig OCH dessutom tagit på mig en kavaj. Det var tydligen inte likt mig. Framför allt inte det här med håret då. Det får mig att på allvar fundera över hur mitt hår egentligen brukar se ut. Detta bör ju faktiskt oroa mig lite.

C.

Hockey ftw

Jag undrar om jag är den enda tjejen i Sverige som just nu sitter uppe 02.22 för att titta på NHL-hockey streamat på datorn. Antagligen. Om inte detta är ett raggningsknep på krogen, då vet jag fan inte vad som är det.

C.

Fredagsmaten

Det är så bra hemma hos oss för vi har ett mat-schema på kylskåpet där det exakt står vad för mat som kommer att serveras måndag till söndag. Idag är det fredag och det står "varm smörgåstårta" på menyn. Då är man ju inte direkt den som drar hemifrån innan middagens serveras. Däremot efteråt kan man ju försvinna vidare, nöjd och belåten, till fredagshänget. Denna fredag är inget undantag.

C.

UTELISTAN

1. Att det är två hela månader tills jag får åka hem.
2. Att jag kommer åka härifrån om två månader.
3. Att jag inte har planerat vad jag ska äta till middag någon av dagarna, rolig helg då?

A.

Klubbor

Där jag går på sjukgymnastik så finns det klubbor att ta när man är klar, typ som man fick leksaker hos tandläkaren när man var liten. Idag var min sista gång där= inga fler klubbor. Alltså var jag tvungen att plocka på mig några stycken innan jag gick. Först tänkte jag att jag inte kunde göra det för att det skulle vara pinsamt, men sen kom jag på att jag aldrig mer skulle träffa människorna, så jag tog 7 stycken.

A.

INNELISTAN

1, Att vara singel. Bara det att slippa ha en pojkvän liksom, hur skönt?
2, Lagfest. Det är något visst med lagfester, de brukar liksom alltid bli äckligt lyckade. På lördag är det återigen dags. (Hade jag haft utelistan den här veckan hade jag lagt in att jag har som uppdrag att göra en skaldjurspaj tills dess men nu har jag ju inte det så det fick stå inom parentes på innelistan istället. Ville liksom ha det sagt)
3, De 2 programeringsnördarna som är med i Sveriges värsta bilförare. Aldrig sett några värre nördar, men ack denna charm alltså. Fantastiskt.

C.

Lite ny snö

Idag har det snöat minst en dm hemma hos mig och därför skulle jag gå ut och skotta (nej, jag gjorde det inte självmant utan för att jag blev tillsagd göra det ofc) Vill man bli upprörd så är mitt tips att gå ut och skotta. Fan vilken irritationsframkallande sak att göra! Svordomar som "MEN JÄVLA ÄCKEL!" kom x antal gånger ur min mun. Hur nu ett litet trappsteg kan vara ett äckel.. Till råga på allt kommer man väl ha träningsvärk imorgon också.

C.

Doggybag

Igår gick vi på kina-restaurang, jag och 4 fina vänner. Känslan av obehag som jag fick när kinesen kom till bordet och hämtade all mat som blev över var inte nådig. Tacka vet jag USA där man får doggybag tll minsta lilla grej man har kvar på bordet. Typiskt jävla Sverige-grej. För feg är man dessutom för att fråga. Jag undrar vad de egentligen skulle säga, man har ju betalat för all mat så den är ju liksom min. Fast jag skulle då aldrig fråga på kines-stället ändå, deras svenska-skills är ju uppriktigt talat under all kritik.

C.

Var tvungen.

Idag var min yoghurt slut, då hade jag inget annat val än att äta två "koppar" chokladpudding. Jobbigt livet är ibland alltså.

A.

Bra information på stanC.

Pille Snoppman

Igår skulle jag lägga till en kompis på skype, så när jag frågar vad han heter säger han ett namn som liksom inte har det minsta med hans namn att göra. Det var inte som att det var ett påhittat namn, ungefär som mitt gamla msn-namn, gullungen_z, nej det här var ett helt vanligt för- och efternamn. Det värsta var när jag frågade honom varför han hette så och han svarade "nej, det är en kille som jag brukade mobba i skolan". Hur sjukt är inte det, okej det är inte roligt att han brukade mobba någon, men att ta killens namn som sitt skypenamn.

A.

My love

Har hört att det är taskigt att lägga upp nakenbilder som man fått av sin kille, men Channing gick med på det för att jag sa att det var viktigt för bloggen. (Hans kompisar är singel om någon känner sig sugen på en het alla hjärtansdags dejt)A.Så enkelt är det

Cilli säger:
imorgon ska jag äta varma mackor till frukost
är man en idiot om man redan har bestämt det?


Anna säger:
neej
man heter cecilia eller anna


Lilla chattisen

Cecilia säger:
åker ju fan inte dit nu, det är ju höjden av tofflande
Anna säger:
nej
hahaha
ag skulle typ
haha
få lite tunga
Cecilia säger:
hahaha fyfan
det där är typ det mest vidriga man kan säga
låter förjävligt
Anna säger:
HAHAHAH
VET
:D
Cecilia säger:
du kommer aldrig få nåt ragg om du säger så
haha
Anna säger:
JOOO
HEJ VILL DU HA TUNGA
hahah

Sjukaste jag hört

Marcus säger:
haha
tycker din dialekt är sexig

Cilli säger:
HAHAHAHHA

Marcus säger:
är det fel på mig då? :(

Min goda vän från Skåne gav mig en "komplimang" tidigare ikväll. Jag undrar varför jag inte kunde ta den på allvar. Östgötska och sexigt kan inte under några omständigheter förekomma i samma mening. Och gör det det så ja, det är något fel på den personen som har yttrat orden.

C.


Ligger lite i lä

Vilka bra saker A lärde sig i helgen, jag måste ju erkänna att jag inte ens lärde mig en femtedel av det där. Hon har tur den där A som fortfarande är kvar i USA, man lär sig så otroligt viktiga saker på andra sidan. Lära är ju för övrigt ett väldigt bra ord, därför jag har använt det nu 4 gånger i typ 2 meningar. I lite olika former sådär.

C.

Saker jag har lärt mig i helgen

1. Robyn är asbra live, OCH bögar älskar henne (plus hennes barbröstade trummis)
2.Det lönar sig att vara stammis på  samma krog.
3. Hur man gör ett cag stand. Man står på händerna på en beer cag, någon stoppar ölslangen i munnen på en och så dricker man. Det enda som gick lite fel var att alla var för fulla, gissa vem som ramla ner? haha. Mina knän och ena armbågen är full av blåmärken.
4. Att festen är minst lika rolig även fast det är strömavbrott i två timmar.
5. How to shotgun a beer.


A.


Att snyta sig in public

Pet har gått och blivit förkyld och smörjer in sig runt hela näsan med idomin-salva av någon bra anledning. Vaaarje gång hon skulle snyta sig igårkväll under hänget (kanske blev sammanlagt cirka 10 gånger) så gick hon in på toaletten och stängde dörren. Några gånger låste hon även efter sig. Till slut satt jag och Ben bara och garva åt henne och frågade vad fan hon höll på med. Visst att man inte behöver snyta sig precis inför andra, när de äter eller vad som helst, men Pet, att låsa in sig på toaletten varje gång hade du faktiskt inte behövt göra. Så du vet :)

C.


Drömmar

Istället för att drömma om Ola inatt så drömde jag att jag träffade Danny. Jag måste sluta vara besatt av snygga, svenska artister. Det är flertalet gånger i veckan jag drömmer om Ola och det får jag väl acceptera, det är ju ändå rätt logiskt att jag gör det. Men Danny? Detta är i och för sig enbart för att han är med i Melodifestivalen på lördag och jag är så grymt taggad inför detta. Och ack, så fin han är. Jag vet redan vem jag ska rösta på, inte (bara) för att det är just han utan för att jag vet att hans låt kommer vara den bästa. Har viss känsla för det här :D

C.


Kiss och bajsåldern

Idag hände det en helt sjukt rolig sak, kanske det roligaste på hela veckan. Min nynnakompis var här och lekte med ungen som hon tar hand om. Under hela tiden jag varit här så har jag lärt Filippa hur roligt det är med fisar, vanligtvis brukar hon bara skratta när hon lägger av en själv. Det är ungefär så mycket hon har förstått av det roliga hitttills. Men idag hände något fantastiskt. Filippa ställer sig bakom hennes kompis och trycker ett finger på henne rumpa samtidigt som hon gör ett pruttljud med munnen, sen tittar hon stolt på mig. Liksom hur underbart är inte detta?
Kiss och bajsåldern kan man tydligen verka fram tidigt.

A.


INNELISTAN

1. Att jag faktiskt ska göra något den här helgen, BÅDA dagarna till och med.
2. Chokladmousse och Chokladpudding, om ni undrar varför jag stavar Choklad med stort C så är det för att det helt enkelt förtjänar det.
3. ÖL.

A.

UTELISTAN

1, Allt som av någon anledning slutar att fungera hemma hos Sanna Herpes Bendz. Först kommer man hit och ska ha tv-kväll med Pet och då funkar inte ens tv:n, sen när man ändå tänker "fine, vi kan väl se nån film" då får man istället höra att dvdn inte heller fungerar. Tur att hon åtminstone har en köpt en ny dator med ett fungerande ljud.
2, Det måste ju bli det där med ständigt dåliga ragg. Kan fortfarande inte förstå det.
3, Att det är sen hockeymatch SAMT första melodifestivalen på lördag. VEM GÖR SÅ? Hur tänkte SVT eller Melodifestivalorganistionen (eller vem man nu ska beskylla) när de lägger dessa två på samma jävla lördagkväll? Nu sitter man ju lagom i valet och kvalet på vad man ska satsa på. Pisslördag. Dissa båda i ren protest kanske man bör göra. Sitta hemma och tjura ftw.
C.

Söka jobb hehehe

Så fyller man 22 år om 2 månader och känner att det är dags att för första gången i mitt liv söka ett vanligt jävla jobb. Men tydligen måste man ju skriva ett personligt brev till denna jobbansökan, och hur gör man det? Jävligt troligt att jag någonsin kommer få ett jobb när jag inte ens vet hur man söker på ett "korrekt" sätt. A, vad brukar du skriva? "Trevlig singeltjej som gillar mysiga hemmakvällar och långa promenader, söker dig snygg hockeyspelare" Eller fan, det där var ju lite mer min kontaktanons. Men antar att jobbsökan borde gå i lite samma riktning.

C.

Skype

Idag har jag och A pratat på skype 2 gånger, cirka 7 minuter / gång. Första gången ringde jag för att jag var exalterad över världens minsta grej, andra gången ringde A för att Filippa ville prata. Filippa är ungefär 15 månader gammal och kan inte ens prata. Ibland får man hitta på sånna där anledningar för att ha en bra ursäkt. Men man saknar faktiskt varandra när man är på olika sidor av jordklotet.

C.