Saker jag har gjort den senaste timmen istället för att plugga:

Gått ut till köket och tittat vad det finnas att äta

Ringt mamma, utan svar

Gått ut till köket och kollat i gotteburken

Läst onämnt antal bloggar

Gått ut till köket och hämtat godis ur gotteburken

Sminkat mig, även fast jag inte tänkte göra det idag (det är söndag och jag tänkte vara ful)

Skrivit blogginlägg (BRA SAK)

A.

Mindre bra dag

Sms från Sagga:
"Hahaha hur många gånger ordet hora har sagts idag: 35..."

Jajemen, idag snålade man inte med dom fula orden och negativa kommentarerna minsann. Men sen var det ju en pissdag också. Då får man säga hora till precis allting. Förutom till varandra ofc. Där är vi alltid kärleksfulla.

C.

I verkligheten

Jag och C sitter i hennes säng med varsinn dator, samtidigt som vi tittar på idol.

C: Jag försöker få kontakt med dig.
Jag kollar facebook och msn, sen frågar jag "vart då"
C: IRL.

A.


LINKAN HERE I COME

Imorgon 05.39 går tåget till Linköping och mitt älskade C. Jag borde packa och göra färdigt, men istället sitter jag här och tittar på bonde söker fru. Fyra dagar i Linköping och fem dagar i Stockholm. Gissa vem jag ska få träffa där?!?! Min älskade lilla bäbis, Filippa. Min lilla bäbis som inte längre är någon bäbis. Jag längtar ihjäl mig.

Dessutom har Markus varit borta sen i måndags, och honom får jag inte se förrän på onsdag. I Stockholm.

A.

Dagens mest frustrerande

En polare drar till Norge och får direkt jobb på dagis (utan någon som helst utbildning eller erfarenhet) och tjänar storkovan antagligen. En annan försöker plugga 3,5 jävla år för att bli samma sak. 3,5 år när man kan jobba som det utan ett jävla skit i erfarenhet inte alls många mil härifrån... Bättre betalt ska jag åtminstone ha med den här utbildningen i baken! Jajemen, livet är ju bara för jävla rättvist. Är så jävla bitter. Därför tänker jag skriva JÄVLA 3 gånger till. JÄVLA JÄVLA JÄVLA! Oj, känner hur jag verkligen unnar den här kompisen det här jobbet. Hehehhe. Fast ja, det gör jag ju ofc (om hon läser bloggisen) (annars gör jag det inte!)

/ Bra_kompis som tycker att alla borde plugga 3,5 år för att förstå vad det innebär att arbeta med barn. Hehehhehe.
Aaa, eller also known as C.

P.s Ber om ursäkt, blir alltid lite smått upprörd när jag kommer till sånna lite politiskt laddade frågor. Fast då skulle ni varit med förra veckan då jag pratade anarkism med en snubbe i klassen. Hehehe. Fast ne, det skulle ni fan inte. D.s


Slutsats efter den här dagen:

... Det går inget bra att plugga när man enbart ser fram emot allt roligt man ska göra i helgen... Hädanefter ska jag bara ha tråkiga saker inplanerade under helgen så plugget liksom ändå blir det enda att "se fram emot". Jahopp, inleder detta med att A kommer hit nästa helg. Gick med andra ord åt helvete för det ska ju bli lite av det roligaste det här året. Mitt A ska komma till stooooorstan. Hoppas hon klarar av all stress på stan, alla bilköer, alla event jag är bjuden på, alla brats på krogen och allt sånt där som händer här. Är lite orolig :(

C.