Bra samtal

Så här ser det ut när man är på skype med en viss Skåne-kille. Han spelar datorspel och jag får titta på. YEEES! 



C.

Bra ordförråd

Idag upptäckte jag att jag pratar med mig själv. Skulle köra bil 15 minuter för att komma hem, under den tiden hann jag säga lol 2 gånger samt please 3 gånger. Lol 2 gånger för att jag upptäckte att jag körde alldeles för fort samt please 3 gånger för att det enbart var skitmusik på alla radiokanaler. Måste sluta använda dessa ord. Framför allt när jag pratar med mig själv.

C.

Förjävligt!

Idag tyckte min bror att jag verkade lite tjurig. Kan ju säga att det var gaaaaaaanska befogat. Idag uppträdde nämligen Ola på en stängd spelning här i Linköping och jag hade ingen aning om vart. Han kan liksom ha varit typ 100 meter ifrån mig och jag fick inte ens en skymt av honom. Sen kommer man hem och läser hans blogg om att han är i Linköping och blabla. Jag.vill.dö! Detta är inte rättvist. Gjorde mig uppriktigt ledsen som fan. Finaste Ola, när ska du komma hem till mig egentligen? Undrar verkligen det.

C.

damnit kids

I veckan har jag jobbat på dagis. En dag så spelade vi memmori, det var jag och två femåringar. Efter ett tag så upptäcker jag att jag är sämst, även fast jag verkligen försäker vara bäst. Detta retar mig något otroligt, så när ungarna tittar bort ett tag så vänder jag på några kort för att se vart det finns par. Men likt förbannat  har jag glömt vart de ligger när det är min tur. Det var kult. Verkligen.

A.

FF is no more

Idag kom mamma och pappa hem från USA. Fett okul för dom. Även fett okul för oss när mamma säger "hur jävligt kan det bli på 10 dagar?" och då har ändå jag försökt städa och fixa så gott jag kan. Var nästan till och med lite nöjd. Men nej, så misslyckades man. Igen. 

C.

Det här med att leta jobb

Alltså, allvarligt. Det är ju helt omöjligt för ett litet tard som mig att lyckas hitta ett jobb. Liksom "professionell fönsterputsare" - COME ON?! Till och med för att få ett sånt jävla cepeskitäckelsimpeltjobb måste man ha dokumenterad erfarenhet. Är det ett skämt elleeeeeeh? Hur jävla svårt kan det vara att lära sig det liksom? Putsa lite jävla horfönster. Gå och dö! Arbetslös ftw.

C.

Killtjusarn, ja

Niclas Johansson Haha. Jag har slutat ta dina crushes på allvar, då det räcker att man varit med på bild i Corren för att vara snyggast i världen i en vecka :)

Kan vara det värsta någon har sagt till mig det här året. På allvar. Vafan, så illa är det väl ändå inte? Eller? Jag.måste.börja.bete.mig.isf. Igen. 

C.

KockeN

Ikväll tog jag tag i middagen och slängde ihop potatisklyftor och strimlad lövbiff i en alldeles egenkomponerad senapssås. Rätt nöjd med mig själv smällde jag i mig min tallrik på sisådär 6 minuter. När jag frågade vad brorsan tyckte om maten sa han "njaaa, det var okej". Efter ytterligare en kvart ropar han "Casper tyckte om det i alla fall". Jahopp, då ger han katten maten som jag har lagat och blivit alldeles svettig av. Det höjde mitt självförtroende förjävla mycket. Får fan bli Donken imorgon. Han betalar. 



C.

Inte så hungrig

Idag har jag ätit, ätit och sen ätit lite till. Avslutade dagen med att bli bortbjuden på middag, så åt lite till. Spelade lite tv-spel och sa x antal fula ord. Gick med andra ord inte lika bra som ätandet. Sen åkte jag lite vilse och körde för fort på motorvägen mitt i natten, var lite nervös. Typ det som har skett i mitt liv idag. Jag vet ju att ni undrar. Nu är det 1 timma och 10 min kvar till NHL. Och ja, jag vill fortfarande bara vara i Boston nuuuuuuuu!

C.

Ångest

Jag vet inte om jag ska äta tacos eller om jag ska äta ägg och kaviar-mackor. Blev plötsligt så sugen på båda. Kankse kan jag äta macka nu och sen göra tacos tills ikväll? Ja, va? Det lär jag väl ändå orka med? Åh, detta blev just världens bästa dag. Tänk vad mat kan göra.

C.

Pigg

Idag hade jag tänkt sova ut sådär riktigt länge för att sedan typ inte göra något vettiga av dagen. Vad händer? Vaknar 09.47 och kan inte somna om. Gick ju bra det här. Nu borde jag kanske göra något vettigt av dagen i alla fall. Typiskt.

C.

Nylle

Hade det här varit en sån där vanlig blogg där man fick vara lite emo så hade det här blivit ett förjävla deppigt inlägg. Men nu har vi ju turen att det här inte alls är en sån blogg, så ni slipper höra på emo-snacket. Därför kan vi säga att jag mår aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasbra istället. Det blir så mycket roligare på det viset.

C.

Varningsklocka?

Är det normalt att vara värsta exalterad och smyg-glad över att ens grabbsällskap från Skåne försvinner iväg till en annan kompis över dagen så att jag har tid att läsa ikapp 200 blogginlägg och se mina älskade serier? Egentid ftw. Ska äta chips till lunch nu. Älskart. 

C.

hehehehhehhehe

chattar med Cilla

A:hur gåre?
C: heheh
är med sanna och jonas nu
han sitter bredvid
kan se

Bra, liksom vet att jag är en sån som oftast skriver hemlizaaaar. FNIZZZZ.

A.

Jag gillar hockey

Just nu sitter jag och pappa och tittar på finalen. Spontant gjorde vi en liten hejjaramsa.

" FINLAND ÄR BÖGAR ALLIHOPA, FINLAND ÄR BÖGAR ALLIHOPA. SVERIGE ÄR HETROSEXUELLA, SVERIGE ÄR HETROSEXUELLA"

A.

cookies

Sagt i helgen:

"Det är så bra när ni tjejer är med, då blir det så mycket kakor".

A.

GAAAH!

Alltså vilken jävla pers det var att se Eurovision ikväll. 10 av 19 bidrag skulle gå vidare till stora finalen på lördag. Vad fan händer? Sverige och världens snyggaste Eric Saade blir uppropade som det tionde jävla bidraget! Höll på riktigt på att dööööö av nervositet. Jobbigaste som hänt mig någonsin ungefär. Sen när dom ropade "SWEEEEDEN" skrek jag så mycket att jag nu har ont i halsen. Fail. Men fyyyyyyyyyyfan vad skönt! Somnar som världens lyckligaste tjej nu. Ja, bortsett från halsontet dårå. Lätt värt ändå.

C.

Det är så enkelt

Det som är lite av det bästa med min och A's relation är att vi ä så bra på att säga hej då. Det tar aldrig mer än 10 sekunder att lägga på, som idag, vi pratar om något någorlunda seriöst och helt plötsligt:

A: Men nu är alla mina serier nerladdade, nu vill inte jag prata mer med dig.
C: Aa okej. Vi hörs då.
A: Ja, hej då!
C: Hej då!

Klick. Inga konstigheter så att säga. 

C.

Finaste!

Har ju faktiskt glömt säga att jag i fredags fick världens typ finaste överraskning. Världens näst-finaste kille (no offence, M <3) gav mig två nya tishor med världens finaste kille på - Ola ofc :D Något bra hade man tydligen gjort för att förtjäna sånna fina gåvor och det är ju alltid kult. Undrar om mina kompisar kommer skämmas över mig när jag går runt i tishan nedan på krogen nästa helg. Hoppas inte. 



C.

Det är inte så kul att tvätta

Nu ska jag gå och träffa Kiwi. Hon måste köpa nya trosor för hon har inga rena kvar. That's the way to do it, säger jag! Har inget mer att säga. Kul inlägg.

C.

titta titta titta

Tog en bild ändå. Gott va?




A.

Kvällsmat

Önskar att jag orkade hämta min kamera så ni kunde få se en bild på min söndagskvälls mat. Ja C, kvällsmat, men det är bara för att jag redan har ätit middag. Nu gör jag bara klyftpotatis och morötter i ugn. Blev sjukt sugen på beasås och kom inte på något annat som vi har hemma till det.

A.

Bieber fever

Igår var vi på nån bonnamarknad och traskade runt lite. Innan sa jag att jag kanske kunde hitta nån snygg band-tisha jag kunde köpa. Där går vi och traskar och vips, där hänger den, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaste tishan ever med finaste Justin Bieber på. Jag kände direkt "den där SKA jag ha". Står där och konstaterar att den antagligen är för liten (plz, förstår inte folk att Justin Bieber har fans som är över 12?!?!) men överväger det ändå. Precis i denna sekund kommer ett gäng tjejer på 10 år fram och skriker "aaaaaa iiiiiiiiiih ååååååååh gaaaaaaah" och börjar kolla på tishan. Behöver jag säga mer än att jag kände att jag nog borde gå därifrån? Och det gjorde jag. Utan tisha. Mår fortfarande dåligt. 


C.

Man är ju ändå typ i Danmark

... och här blir man tydligen påtvingad (okej, blev inte direkt tvingad) att äta sån där rød pølse som man gör här. Känner mig plötsligt inte alls lika svensk längre. Vi har även spelat minigolf och jag har vunnit. Kände mig i hyfsat bra form inför golfsäsongen. Viktigt, mycket viktigt!



Den är mycket rödare irl såklart. Tänk om man hade en bättre telefon, (mamma!) det hade varit så kult då.


C.

vart faen

Idag skulle jag handla lite mat och gå på systemet. Eftersom att båda dessa butiker samt några till ligger på samma ställe så är parkeringsplatsen rätt stor. Varje gång jag har handlat och ska gå tillbaka till bilen har jag samma problem att hitta den. Hur fan gör alla?

A.


Älskar ju honom



Eftersom jag ändå inte äter bönorna i chili con carne (varför ska dom vara där?) så lät jag lilleman äta dom. Samtidigt som jag åt det andra från samma tallrik. Helt okej kände jag. Jag menar, han är som vilken annan kompis som helst som jag älskar och inte skulle jag väl hindra dom från att dela tallrik med mig. Tills mamma såg detta och sa "i den här familjen delar vi inte tallrik med husdjuren". Eh, ursäkta men vilken familj tillhör hon egentligen? Inte min tydligen.

C.

Den där Mill <3

Är det något jag får höra från mina familjemedlemmar så är det att jag är så stökig. (Senast för 1 timma sen sa mamma "du måste börja ha bättre ordning på dina saker" då jag har lyckats slarva bort lite viktiga papper sådär) Idag fick jag dock en uppenbarelse när jag var hemma hos Mill (och Hanna) och beskådade deras hem. Det finns fan folk som är värre än mig. YEEEES! Tack för det Milf!












Bra beskrivning

Idag googlade jag "hur man vet att man är kär" för att jag tänkte att det kunde ju vara kult att veta. Som svar hittade jag då följande:

"Jag går och tänker på den personen, t ex undrar vad han gör nu? Sen så när jag väl träffar den så bara blir man helt förtrollad liksom. "Wow, vad snygg!" 
Man kan ha lite svårt att prata med personen. Om jag beslutar mig för att prata med honom så brukar jag gå flera dagar och tänka ut vad jag ska säga/fråga, hehe. Och sen när man väl gör det så kan det bli lite stelt. 
Du kan inte koncentrera dig om han är i närheten... Du måste liksom hela tiden snegla åt hans håll och se vad han gör. Kollar han på dig? Wow, då är ju dagen gjord, hehe! :) 
Nä, men man liksom svävar på rosa moln. Allt känns underbart. Han känns underbar. Okej, nu kanske det låter lite som att jag svävar på rosa moln, och tro mig, det gör jag! Har gjort det nu i snart sju månader och är fortfarande nyförälskad. :D"

Asså man ba guuuuud, vilket typiskt bra svar. Men nej, jag är nog inte kär. Plz, idiotbrud.

C.

FixarN

Idag har jag städat mitt rum förjävla noga. Dammat, dammsugit, torkat golven (okej, mamma gjorde det mesta av dom där basic-grejerna) men sen plockade jag lite (hade visst gömt 5 glas bakom min gardin som mamma hittade innan jag hann ta dom), bytte sängkläder, rensade mina lådor och min garderob osv. Ja, ni hajjar grejen. Hade lagt upp en bild på bloggisen om det inte vore så att sladden till mobilen låg 1,5 meter ifrån mig i en låda. Är nämligen lite för lat för att orka göra den ansträngningen nu. Plz klockan är mycket. Men ja, ville i alla fall berätta det. Har dessutom varit på min absoluta hat-plats, alla kategorier, idag - nämligen på tippen. Nu är det 6:e (!!!!!) gången på 1 vecka jag är där! (!!!!!) Det är för fan inte klokt. Aldrig mer säger jag, aldrig mer. 

C.

4 timmar senare

Nu har jag försökt se dagens One tree hill avsnitt i 4 timmar och fortfarande har jag 20 minuter kvar. Tydligen finns det så mycket annat att göra som ska komma emellan. Det är alltid antingen såhär eller att jag somnar var 5:e minut och sedan måste spola tillbaka, se om, somna lite till, spola tillbaka, se om, sova lite... Det är ju tur att jag följer sisådär... ehm. rätt många serier. Tar bara upp x antal timmar av mitt dygn.


C.

Liten fail

Idag tänkte jag sova lite middag. Vaknade 2 timmar senare, 17.30,  och insåg att det nog räckte så. Troligt att jag kommer lyckas somna nu lix. Inatt hade jag för övrigt en sjukt jävla vidrig mardröm. Vaknade och vågade inte somna om igen ifall att. Fast det gjorde jag sen. Då drömde jag att jag spelade fotbollsmatch och gjorde 2 sjukt snygga assist och ett mål och över lag var äckligt jävla kung. Åh, det var en fin dröm. Inatt vill jag drömma om Ola. Eller Justin Bieber. Amen.


C.

Hockey

Kvällen började i sann hockeyanda med att man fick se Sverige slå Österrike i hockey-vm. Nu fortsätter natten med lite schysst NHL slutspelshockey. Älskar tidsskillnaden Sverige - Boston, den gör det verkligen superlätt att hålla sig vaken genom hela matchen. 02.30 och andra perioden har inte börjat ännu lix. Fan, vad jag älskar USA för övrigt. Vill tillbaka varje sekund på dygnet! Fantastisk plats, går på riktigt inte beskriva hur jävla rätt det känns när jag är där. Det är bara meant to be. 

Man borde ju sova. Men man borde ju faktiskt också se hockey. Det är mycket nu.


C.

MAAAAT

En sak jag hatar är tjejer som skryter om hur nyttiga de är. liksom "idag har jag bara ätit två äpplen och en banan"
Men vad tror ni jag gör själv då...

Anna Larsson:tror du jag känner mig lite duktig då.. äter solrosfrön
Anna Larsson: inge onyttigt
Anna Larsson: gott till och med
Cecilia Kowalik: men fan
Cecilia Kowalik: ???
Cecilia Kowalik: var du tvungen att säga det precis när jag smällt i mig paj med vaniljsås
Cecilia Kowalik: bra kompis

Tji fick jag, nu liggr jag här och hör hur magen kurrar. Liksom vem fan äter inte ett vettigt kvällsfika?

A.

Sånna ord

Jag kollade på sista perioden på hockeyn nyss. När det var ca 30 sekunder kvar av matchen så bestämmer sig vår box för att lägga av. Pappa blir lite irriterad och skriker " Jävla fittbox"  varpå mamma säger " Vart har du lärt sig sånna moderna ord?".

A.

En liten detalj

Som relaterar till A's inlägg nedan om att hon stötte på en grabb förut och var ful.

[21:02:46] Anna Larsson: BRa skit
[21:03:11] Anna Larsson: när vi var ute och gick nyss så gick vi förbi en assnygg kille som jag legat med, då kollade jag bort så mycketj ag kunde
[21:03:17] Anna Larsson: hade ju liksom inget smink
Anna säger:
när vi var ute och gick förut gick det förbi en assnygg kille (...), då kollade jag bort så mycket jag kunde
hade ju liksom inget smink

Nej, jag säger då det. Det är fan inte lätt att vara tjej. Jag lovar!


C.

...

En annan asrolig sak utspelade sig nyss i mammas och pappas sovrum. Pappa sjunger "Don´t worry, bout a thing" Då säger mamma "Vad är det jag har glömt nu då".
Det där med engelskan....

A.

zup

Ni vet de där dagarna när man känner sig asful och hoppas att ingen man känner ska se en. De dagarna då man nästan skulle kunna be till gud att man inte stöter på ett gammalt ragg. Så var det idag när vi var ute och gick. Glömde dock att be, för plötsligt så springer ett (assnyggt) sådant förbi. Så snabbt jag kan tittar jag åt ett annat håll och hoppas att han inte kände igen mig. För liksom om jag känt mig snygg så hade jag säkert stannat honom och hälsat va? 

A.


Så konstigt

Läste nyss C´s inlägg om att hon längtade till MIDDAGEN och kvällsfikat. Jag var nyss ute och gick, då tänkte jag på hur mycket jag önskar att jag inte ätit så mycket till middag, nu är jag för mätt för kvällsfika. Liksom när och hur hände det här? När fan har jag varit för mätt för att äta förut. Måste ha varit den fantastiskt goda lasagnen jag gjorde till middag.

A.

Var det inte precis lördag?

Hinner bara logga in på facebook och 10 sek senare...

Malin Östlund: Blir det en nykter helg eller?

Har hört att det ska vara bra att planera i god tid oså. Tur att vi har ett par seriösa själar i gänget som går in för't.



C.

Plz tiden

Kan inte klockan bara bli 18.35 så jag får äta god kvällsmat? Kan inte sen klockan bara bli typ 20.00 så jag får äta kvällsfika? Plzplzplz. Tiden går så sakta när man har föda att se fram emot. Ska fan sova fram tills dess. Ja, det ska jag.

C.

Valborg och så

I lördags var det valborg, egentligen skulle jag åka till Åre med mina kåmpizar, men jag hade inga pengar. Istället så bsetämde jag mig för att grilla hemma hos en annan kåmpiz. Mamma bestämde sig för att betala min mat. Tur, fick man bli mätt i lördags också. Eller ja, mätt var väl det mesta jag blev då jag hade med mig tre kycklingfiléer, potatissallad, majskolvar och bea. Och chips. Det var gott. Synd att jag inte hade med mig kameran, hade kunnat bli några mumsiga kort. Sen tog jag och somnade på toan. Två gånger. Var en rolig kväll.

A.

Pics

Igår var det valborg och det var kult. Mycket kult. Nu ska jag ladda upp alla bilder från kvällen så att ni får se hur det såg ut igår. Antal bilder: 3. Hehehe lagom oså.

Den sista visar på hur typiskt jävla rolig jag är.




C.