Bra helg

Lite väl... bra... kanske? 

C.

Gårdagens mathimmel...

...Och även kompishimmel! Fan vilken genomgående trevlig kväll vi hade igår, och det blev visst lite senare än tänkt men det fanns tydligen alldeles för mycket att prata om. Tack Petisen för initiativet och övriga fina, fantastiska och bästa kompisar!C.

Hejdåisen

Har precis sagt hejdå till en syster samt en systerdotter. Det var inte kul nånstans. Ååååh! Lilla Stella. Kommer nog fan sakna ihjäl mig. Men lyckliga dom, dom får åka tillbaka till världens bästa land och världens bästa stad. En annan förblir kvar här och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite bitter över detta faktum. Det blir fan Boston till våren, kommer inte kunna hålla mig längre. 


Från gårdagens häng i Berg <3

C.

LillemanJa, man ser ju minsann vem som har uppfostrat Cappe iaf. Ligger och vaktar kakan sådär. Det är min grabb det!

C.

LoveMin hand och en liten, liten, liten men en ack så fantastiskt fin fot på en fantastiskt fin Stella. Nu sover hon och jag längtar redan tills imorgon när jag får se henne skratta igen. 

C.

Gula faranIdag har jag glidit runt med den här bilen på stan, då storbilen var inne på lite fixning och vi fick en lånebil under tiden. Höll ju fan på att dö när jag såg den, tänkte "för helveeeete, farsan!!" För det fösta jävligt gul och för det andra med Honda skrivet över hela skiten. Skapligt sponsrad tjej jag kände mig som. Och nej, det var ingen trevlig känsla. Jag vill ju liksom visa att jag har råd med bil utan sponsring på det där sättet. Ehehehe, för det har jag ju. Och seeeen vakna jag.

C.

Barn på nytt

Det roligaste med idag var när jag, Mill och Sanna satt gömda i en garderob. Det var en ganska liten garderob och det blev fett varmt typ direkt. Men kul var det. Man märkte att man är lite mer rutinerad gömmare nu än när man var liten. Alla kissade innan och sen satt jag bra där och la harpan på mobilen, för så fort man sa nåt fick man ett "sschhhhh" av Sanna. Bra att hon tog det på allvar, och visst lyckades vi också. Dagens "var barn så länge du kan"-aktivitet därmed avklarad.

C.

Ångesten

Hade en så jävla jobbig dröm inatt. På riktigt. Jag hade 2 (TVÅ!) killar att välja mellan och jag kunde inte bestämma mig. Fyyyy fan. Mår fortfarande dåligt över detta. Då i vaket tillstånd.

C.

Inte asbra tror jag

Det mest tänkvärda (enda tänkvärda? lol) jag hört under veckan i Sundsvall: "Cilla, du kan inte prata sådär till alla nya människor du möter. Folk måste ju tro att du har en personlighetsklyvning." Förstår inte riktigt vad Bralle menar, det är väl helt normalt att prata sisådär 4 olika språk och 4 olika dialekter i en konversation med 8 meningar? Piggar upp lite känner jag.

C.

GatufestSå har man avverkat ytterligare en vecka i toppklass där uppe i norr, nämligen Sundsvall. Dör redan lite så mycket jag saknar't. Vill bo med världens bästaste kompisar i en vecka till. Vill gärna gå på en efterfest till med Håkan Hellström eller se Eric Saade lite mer. Fast honom skulle jag ju kunna tänka mig att kolla på 24/7. Typ veckans sjukaste grej att få se honom. Förstår på allvar inte hur han kan vara på riktigt. Nog om det. Är förjävla nöjd med veckan och allt man har lyckats åstadkomma. Fast mest nöjd är jag ju ändå över att jag har väääärldens finaste kompisgäng. Om jag bara kunde beskriva hur mycket jag tycker om er. Men hoppas och tror att ni vet :D

C.

Kändistätt

Ae fyyy fan, så går man in på första jävla klubben i Sundsvall och går på en fet elitseriespelare. Blev ju såklart världens pådrag, eller nej, endast jag och Sanna som brydde oss men ändå. Cilla kirrar biffen och vågar gå fram med Sanna tätt bakom, dröjer sisådär 3 minuter innan man står med ett skapligt hett förslag i handen. Hockeygrabbar alltså... Det är något speciellt med dom. "Vi går bort dit" - "Nej vafan, är du galen? Hockeygrabben är på toa, måste stå här och vänta" Bra efterfest till 06.00 imorse också. Sen sov jag ett par timmar. På golvet. Det var skönt. 

C.

Lägesrapport

Ae, men nu har man chillat färdigt i två dagar. Nu är jag utvilad och laddad igen. Anton, Ante och Martin intar Sundsvall alldeles strax och Sanna, Bralle och Vicko kommer senare ikväll. Kan bli jävla bra drag på det här alltså. Vi säger så och går och öppnar första ölen, typ va?

C.

Lame

Telefonsamtal med Martin:

- Håkan var ju på Peace and love. Jag såg honom inte ens.
- Jag såg honom i Göteborg, alltså det var såååå bra.
- Ae asså, jag gillar ju inte hans musik så mycket. Tycker det är lite lame med sånt.
- Vad ska ni se på Gatufesten i Sundsvall då?
- Eric Saade och Danny :D
- För det är ju inte lame...?

"Nepp, tänk för att det inte är det, ditt jävla nylle" ville jag skrika, men det gjorde jag inte. Man får ju faktiskt tycka som man vill. Det har jag alltid sagt.

C.

MatlagarN

Pet och jag sitter i vardagsrummet och chillar medans de andra 3 är i köket och kirrar kvällsmat, varpå Pet kollar på mig och säger "hur FAN hamnade Millan i köket? Kan hon det där?" HA HA! No offence när du läser det här Mill, men jag undrade faktiskt detsamma.

C.

Nnnnnneeeeee

Skulle nattblogga lite. Men kom på att jag visst inte orkar. Sånt som händer. God natt!

C.

Från Borlänge till Sundsvall

Fy helvete vilken vecka på Peace and love. Jag utser härmed mig själv samt mina kompisar till dom roligaste i världen! Har fan skrattat flera timmar i sträck, det här kommer man ju leva på länge. Veckan började med att A ringde och berättade att hon hade glömt sin väska där bland annat biljetten låg i i Mora. Någon förvånad? Nej! Det där hände ju oss när vi skulle på festival i USA också. Bra att man har koll. Sen sa A att hon gjorde det för att få lite bloggmaterial. Hon är så fin som tänker på bloggisen. Kanske var därför hon gjorde reklam för den till x antal människor under veckans gång. Svårt att tro att någon minns det dock.

Hur som helst en fet vecka som jag skulle kunna skriva typ en bok om, men det finns nog lite för mycket hemligstämplat och internt. Nu är vi i Sundsvall för en veckans supande till. Jag har blivit sjuk. Kul tjej. 

C.