Myset

I typ sista sekund bestämde sig jag och Malin Ö för att vara nåt annat på maskeraden. Den första idén hade verkligen blivit alldeles för förnedrande. Nu fick jag ju istället gå klädd som "mys" (lite komiskt då detta är mitt absoluta hatord) Men hur ofta får man gå i pyjamas, duntofflor och Ola-tisha på fest? Inte alls förnedrande. Bara jävligt behagligt. Inte behövde man byta om när man skulle sova heller. Måste i och med detta konstatera att det var årets bästa partylördag. Allt tack vare pyjamasen. Och okej, kanske lite annat.

C.


I like big butts

Eftersom jag inte vet hur man läger ut filmer så länkar jag istället. Det här är vad vi gör på måndagskvällarna här.
http://www.youtube.com/watch?v=R67qNnlYimw

Limp Bizkit

Skulle precis söka efter en Limp Bizkit låt, bara det att jag stavade det så här: limpbisquit. Dog lite. Hahhaha

Maskeraden, ja...

Hur är det möjligt att en maskerad kan få mig att få sån här ångest? Jag hade bestämt mig för vad jag skulle vara, men på riktigt, det är det mest idiotiska ever. Jag lovar er! Nu börjar jag banga och inser att jag vågar fan inte. Man må ju vara en skapligt lame människa men allvarligt, vill inte förnedra mig själv till den nivån. Nu snacka jag och Malin Ö(ÖÖ) om alternativ på dubbelord, så vi kan vara varsitt. Men det måste börja på antingen P eller F, vilket gör det hela liiiiite mer begränsat.


01:12
feminist-svin
HA HA

HAHAHAHA
klockrent
pungråtta

haha hur fan gör vi pung?


jaa?.... typ en säck


Bra nivå, oså.
C.

SNÖ

Tänkte tala om att jag även har kört en sån där liten snöslunga i 2,5 timmar idag. Ja men, DÅ BEHÖVDER MAN INTE GYMMA VA?


Ska åka och få massage av sjukgymnasten nu. Sånt får man fan inte på svensk sjukgymnastik. hehehhehehe.

INNELISTAN

(Jag hade inte glömt veckans inne-lista, jag har bara varit way too busy. Again!)

1, En underhållande blogg. http://maddethababe.blogg.se. Bästa är dagens videoinlägg hon gjorde på hennes facebookpage idag. Lyckades dock inte hitta den så jag kan lägga ut den här, men gör jag det så lovar jag att koppa in den. Hon har inte direkt alla hästar i hagen, för att uttrycka det milt. Jävligt störd, för att uttrycka det mindre milt.
2, Att vi idag fick 3 bärs i baren på hockey för 50 spänn. Kontakter är det bästa man kan ha. (Eller så låtsas vi att jag bara blinkade lite med ena ögat.)
3, Defenitivt INTE att att man ska på maskerad på lördag. Hemmafest i all ära, men att klä ut sig har aldrig varit mitt största intresse direkt. Ska klä ut mig till världens sjukaste grej bara för det. I ren protest.
C.

Bye american mates

23:41
Y didnt u tell me u were going back to sweden? :(
23:44 I would have wanted to see you before you left! :(
so does this mean i dont ever get to see you again?



Snäll tjej man var som bara drog från USA utan att berätta det för folk. Wops, it sucks that I am too busy, I know. Eeehehe. Fast ännu snällare tjej var man ju ändå när man KOM HEM utan att ha berättat det för folk :D

UTELISTAN

Eftersom att C verkar ha glömt att det är listdag så börjar jag me UTELISTAN.

1. Att det har snöat så mycket i natt att det ser ut som att vi är i Östersund, minst. Kanske till och med Kiruna(har iof aldrig varit där). Jag har skottat i 1,5 timme, ville liksom skryta igen. hehehe.
2. Att städerskan inte kommer den här veckan. Ska ta kort på mitt rum sen så förstår ni vad jag menar. (alltså, jag måste plocka ihop alla mina kläder på golvet varje gång innan hon kommer=jag MÅSTE göra fint)
3. Folk som inte tycker att det är okej att äta två middagar, skulle aldrig i hela mitt liv kunna vara kompis med en sån.

A.

Tur att jag bara sa kakor.


Gissa vad bilden föreställer.









Just det, ett tränat öga ser på en gång att det är papperet där en uppäten funsize snickers har legat.

(Ja, jag har militärtröja på mig(typ), men jag har varit ute och skottat i 1,5 timme) (egentligen gjorde jag bara förra parantesen för att jag skulle få skryta om hur duktig jag är)

A.


Bra (mat)dag

Min dag började på ett café på stan. När man kommer dit har Pet redan tryckt i sig en lunch. Efter detta bestämmer sig jag, Pet, Ben och Patti att dra och handla grejer för att baka. Bakar mockarutor och det där Blondinbella-receptet Rocky road. Blev gott. Efter det säger Sanna att vi borde ju äta nåt mer innan vi drar iväg på hockeymatch, "plz ja" säger jag. Då lagar vi köttfärssås och spagetti. Dirr efter det går vi på hockey och i andra periodpausen går vi till kiosken och jag, Pet och Ben köper varsin korv med bröd. Patti säger "vafan, vi åt ju nyss" och Pet, som utan tvekan ätit mest av oss, säger "så här är det att umgås med oss". Det var bra sagt av Pet. Man får helt enkelt acceptera att matkulturen i vårat gäng värderas väldigt, väldigt högt.

Självdiciplinen skulle kanske in där nånstans...

På hockeyn idag stod jag och pratade med Alle och Markus om universitetstudier, varpå jag klagar på mitt schema som jag hade när jag pluggade.

Jag: "Ja men liksom, jag kunde vara ledig 3 dagar i veckan och ha föreläsning 2, varav dom höll på i 2 timmar/gång. Vad var det liksom meningen att man skulle göra resten av tiden då?"
Markus: Ehh, kanske typ plugga?

Synd att någon valde att berätta detta för mig nu. Lite för sent sådär.

C.

Ett beroende

Är det normalt att ha sån jävla ångest över att man ligger efter i sina serier? Jag har nu inte varit direkt datortillgänglig på mer än 4 dygn och därmed inte heller sett några av mina serier som jag följer. Nu mår jag riktigt dåligt över detta och ligger med ångest i min säng över hur jag ska hinna se ikapp allt. Och ändå letar jag hela tiden allt fler serier att börja se. Idiotiskt! Det räcker fan!

C.

-----

Och en annan sak. Vad får jag om jag äter ett päron nu istället för 5 kakor? Ska jag göra det? Ska jag inte äta en enda kaka till den här veckan? HAHA. Vem vågar satsa? Om ni vinner så kan jag bjuda på........kakor?

A.

C

Slängde nyss C´s tandborste. Kändes nästan som att slänga en gammal pojkväns tandborste (ja, jag har haft pojkvän. Sist var när jag var 16. hehe)  C, mitt lilla C. Jag saknar dig så mycket. Vem ska gå rundan med mig nu liksom?
Men vi ses ju snart, ska bli kult och så.

A.

Hur man vet att man är lat.

Jag var nyss uppe på mitt rum för att hämta tofflorna. Såg att jag hade tre skålar på nattygsbordet, men istället för att ta ned dem så lät jag dem stå kvar, även fast jag skulle ner till samma våning som köket. Av någon anledning så tycker jag att det är jobbigt att bära skålarna ner för trappen.

Jag får samma känsla när eltandborsten måste laddas. Det känns jättejobbigt att ta med mig den upp till mitt rum, även fast det var dit jag var på väg. Det har gått så långt att jag har blivit tvungen att köpa en vanlig tandborste till de gånger då elisen är urladdad för att jag inte har orkat bära med mig den upp för trappen.

A.

Hur långt bort ligger egentligen Malmö?

Cilli säger:
bralle och jag kollade tom upp igår hur lång tid det tar att åka dit
gissa hur lång tid det tar
tjuvkolla inte!!


larsson^ säger:
4 h 47 min, bil alltså


Cilli säger:
bra gissning ändå
4,13 stod det
malin gissa typ 6-7 h hahaha


larsson^ säger:
hahaha
inte förvånad


Cilli säger:
hahaha
gissa hur lång tid det tar att gå då!


larsson^ säger:
oj..
hm, 2 veckor?


Cilli säger:
HAHAHAH
DET GISSADE FRIDA OCKSÅ
hahahaha


larsson^ säger:
hahaha


Cilli säger:
jag dör
3 dagar, 10 timmar
hahahahha


larsson^ säger:
ojdå hahahahahha

Det är tur att mina kompisar är bra på andra grejer åtminstone, för det här med geografi verkar ingen direkt ha superkoll på (asbra formulerat, fick det att låta som att jag har asbra koll nu). Eller så är det att dom REDAN är trötta på mina fantastiska gissningslekar som jag alltid kommer på. Men det kan jag inte tänka mig. Inte redan.

C.


Sverige

Så var man tillbaka i Svedala. I lördags var jag på en jävligt bra fest där endast en visste att jag skulle komma. Över 10 månader sedan jag såg många av dem och framför allt över 10 månader sedan jag fick supa tet med alla samlade. Like back in the good, old days. Jävligt fin kväll rakt igenom. Lite saknade man dock att inte kunna gå ut på Lansdowne sen. Men storstaden Linköping visade vad det har att bjuda på i krogväg. Nästan lika bra som USA. Nästan. (Hehehhee, dagens skämt?)

C.

Brunch




I min familj här får man fina brunch´s (hur fan skriver man om det är flera?) Idag blev det laxmackor, jordgubbar och mimosa. I mina ögon är det lyx.

Partyhej

Idag är det lördag. Ledig fin lördag. Då vet ju alla, åtminstone alla som jag känner, att det bara finns en sak på schemat - DRICKA ÖL! Ta hand om varandra. Eller skit i det och bara ha kul.

nattord.

Jag äter soyghurt, med chokladsmak. Sånt får man göra om man bor i USA. Plus att jag har varit och hoppat studsmatta i en timme.

Tänkte på att ni inte vet speciellt mycket om mig, så till att börja med vill jag dela med mig av mina två största intressen: Killar och MAT. Två helt underbara ting som är som allra bäst när de kombineras. Alltså, jag menar inte att jag vill äta killar (smaka lite), det jag menar är att det är helt underbart när de kanske till och med lagar mat åt mig.


HA HA



Jävligt kul skämt faktiskt. For real. Bara jag som garva?

C.

När man tror man har rätt (heter det inte DÖskalle?)



02:56
HAHAHAHA
fin
typ söt dödskalle

DÖDskalle HAHHA

HAHAHAH

hahaha dör

bara liteeee

säg det högt för dig själv

HAHHAHA

oj, googlade det. det heter tydligen dödskalle. iaf på wikipedia
vafan. ägd

glass

I fredags förra veckan köpte jag glass. Porblemet är bara att det var när jag var hemma hos Andreas. Nu står mitt glasspaket (förhoppningsvis) i hans frys, vad gör den där liksom? FML.

INNELISTAN

Glömde att det är natt för er nu. Men i alla fall, ni kan väl låtsas att det fortfarande är torsdag när ni läser det här?

1. Att Siv och Bengt är här (min hostmums föräldrar). För mig innebär det sovmorgon varje dag till mist tio, och helt otroligt god mat. Idag åt vi fisk och musslor.

2. MAT. (det behövde jag kanske inte skriva, men vafan. Mat är så jävla underskattat)

3. Att det är fredag imorgon. På fredagar äter man alltid ännu godare mat än de andra dagarna under veckan. Undra vad det blir imorgon? åååh. Längtar redan.


A.

UTELISTAN

1: Knäckebröd. Det är fan värdelöst. Det är fruktasnvärt oskönt att ha de små smulorna överallt i sängen när man ska sova. Det är dessutom värdelöst när smulorna hamnar under tangenterna och knapparna blir mongo innan man lyckas trycka så hårt att smulan krossas. Ja, eller så slutar man helt enkelt äta knäckebröd i sängen och vid datorn. Men det känns inte som ett så aktuellt alternativ.

2: Stressmomentet köpa alkohol när man inser att man inte har någon hemma.

3: Att fylla en flaska med vatten och sedan glömma stänga korken och sedan slänga flaskan i sängen. Att dessutom inte märka det.

C.

Fmylife.com

Today, I took the time to make myself look nice just so that the pizza guy would think I had a life. FML

Today, I rode home alone on a train.
I accidentally missed my stop, but wasn't worried about it. My mom did not share my optimism and actually called the train company, saying that I was "lost" and "special". They thought she meant I was retarded. They wouldn't believe me when I said I wasn't. FML

Today, my friends were acting strange around me.
This afternoon, I got a text asking me to meet them out for a couple of drinks. Because of all the strange acting, I decided to tell them I'd go and then not go. I just found out they had been planning me a surprise party. FML

Det känns som om en av dessa historier skulle kunna vara inskickad av mig eller A. A, du vet nog vilken.

C.

Köra bilisen

På tal om det A skrev i hennes förra inlägg "jag gör som jag vill. Som vanligt"... Att åka bil med Anna i USA är alltid lite av en spännande erfarenhet. När jag vid ett av dessa tillfällen rättade henne sa hon "men man får köra som man vill". Detta tycker hon fortfarande är ett asbra sätt att se på trafikregler.

Gillar även en gång när en bil bakom oss blinkade typ 500 gånger mot våran bil och till slut körde vi in på en parkering. Men inte brydde sig Anna om att se efter vad som kunde varit fel, utan fortsatte sedan ut på vägen och körde hela vägen hem UTAN NÅGRA LYSEN PÅ NÄR DET VAR KOLSVART.

En annan gång blinkade folk på henne igen och jag sa åt henne "kanske är det något med lysena den här gången också?" "Nej nej, dom är på" sa Anna och fortsatte köra. Efter ett tag säger jag "men fan, Anna, du har ju helljusen på. Ser du, det där är ju symbolen för helljus!" och hon säger "nej, inte på den här bilen" och försätter sedan köra hem. Dagen efter erkänner hon för mig att helljusen faktiskt var på. Symblen är väl så vitt jag vet densamma i alla bilar? Söt tjej det där.



C.

Schysst tjej

Satt på tunnelbanan och sneglade på tjejen som satt bredvid mig, så tittar hon på sin klocka som visar sig vara en klocka gjord av liksom endast tyg och sen själva uret. För mig själv säger jag sedan tyst "idiot", tittar bort och fortsätter läsa min tidning. Alltså vafan. Sen kommer jag på mig själv med vad jag just gjorde och hamnar i smärre chocktillstånd. Vem fan är jag att kalla henne idiot för att hon har en klocka som inte jag gillar. Det är ju jag som är en idiot. Nu när jag väl tänker efter så gör jag så här ofta på stan när jag ser folk i kläder som jag inte gillar. Det är ju aldrig så högt att de hör, det skulle jag aldrig göra, men just grejen att jag faktiskt tänker att dom är idioter. Aningen dåligt samvete såhär på tisdagkvällen.

C.

Lycka

Tänkte först fråga om lov att få göra ett lite seriösare inlägg, men sen kom jag på att jag gör som jag vill. Som vanligt.

Tänkte på hur fantastiskt fina vänner jag har fått här på andra sidan jorden. Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att jag det här året skulle träffa människor som för mig är vänner för livet.

Att förstå hur fantastiska vänner jag har, både på den här sidan av jorden och den andra gör mig lycklig.

Och C, aldrig trodde jag att jag skulle hitta någon jag kan dela allt med.

Okej, nu är jag färdig med det seriösa. Det behövde bara sägas.

A.

Orättvisan slår till igen

För det första blev man ju rätt irriterad när man läste As (asets) inlägg nedan. SÅKLART ska de träffa och hänga med hockeygrabbar, svenska dessutom, just den helgen som jag inte är med! Det är ju faktiskt helt sjukt det här. Jag får nog inse att detta liksom inte är meant to be.

Har förresten lyckats spåra min sladd till min kamera, nu väntar jag bara på att den personen ska skicka den till mig då den befinner sig en bit ifrån. Hur hamna den där kan man ju undra, men berättar jag det för er måste jag tyvärr döda er sen. Inte värt det. Men så hemligt är det iaf.

fittkatt

Var i fjällen och åkte skidor. Lyckades hooka upp med tre svenska hockeykillar, (jag vet C, sjukaste att det händer när inte du är med) genom en kille som jobbade i skiduthyrningen som var room mate med en av dem. Det var en svart kille som var amerikan som också bodde i deras lägenhet. Jag lärde honom ett av mina favoritsvärord -Fittkatt. Vi fick ett sms dagen efter att det första ordet killen hade sagt när han vaknat på morgonen var Fittkatt. Då blev jag stolt, har äntligen lyckats föra något bra till america.

A.

Inför mat-veckan

Pet efterfrågade även en efterrättslista som komplettering till min andra mat-lista inför matveckan back in Sweden. Att jag inte tänkte på det själv. Plz, liksom. Warrap med det? Hur som helst...

Måndag: Sourcream chips
Tisdag: Kladdkaka med grädde
Onsdag: Sourcream chips
Torsdag: Paj x 3, en hallon, en jordbudd och en blåbär. Med vaniljsås ofc.
Fredag: Sourcream chips
Lördag: Prinsesstårta
Söndag: Sourcream chips

Jag saknar inte Estrellas sourcream chips så mycket egentligen, la mest dit det för att vara snäll mot mina polare som jag vet gillar det rätt mycket. Pet, om du vill utöka någon dag med någon ytterligare efterrätt så är det ju okej. Som jag säger, more is more.

C.

Back on track

Sådär ja, då var både jag och A tillbaka och bloggandet kan ske som vanligt. Jag ska bara komma på något att blogga om så återkommer jag.

C.

Lilla hejdåisen

Eftersom A tydligen är alldeles för jävla upptagen för att säga att hon är borta i helgen så gör jag det. A och jag är båda ute på vift den här helgen. Destination topsecret. Eller egentligen inte, men jaja. Hörs på söndagkväll (måndagnatt för er i Svedala) eller liknande om det visar sig att datorn inte finns att tillgå.

C.

Det kanske låter gott

Har gjort asgod tacos ikväll (smakade nästan som svensk, men bara nästan) Förstår inte att man inte kan få tacosen i USA att smaka som i Sverige. Fast av någon anledning är det så med det mesta man äter här. Eller alltså som man lagar själv (vilket man ju gör jätteofta...) Restaurangmaten är bättre här än i Sverige i alla fall. Mycket bättre, to be honest. 1, man får mer mat 2, det är billigare 3, det finns fler bra alternativ 4, man får mer mat och sist men inte minst 5, man får mer mat.

More is more. Eller nåt.

C.

Now I'm feelin' so fly like a...?

Kom precis på en jävligt rolig grej som hände för några veckor sedan. Jag och Joe satt i bilen påväg hem från ett mall och låten "Like a G6" kommer på radion. Jag vet inte om den har spelats nåt hemma, men här har den varit wätt poppis så att säga. Plötsligt frågar Joe mig "what are they singing. Like a cheesecake?" HAHAHA! Det är typ roligare nu i efterhand när jag tänker på vad hon faktiskt sa. Efter att jag hade garvat ihjäl mig sa hon även lite blygt "well, I thought that really didn't make any sense". HAHAHA!

Okej, nu vet ju inte jag om den här låten har spelats i Sverige så för er där hemma kanske det inte är lika kul. Men jag lovar att det är askul för oss amerikanare.


dagens tips dagens tips, lalalalala dagens tips.

Ett tips för er som är au pairer.
Amerikanare verkar vara lite mer rädda för der där med att ladda ner. Därför, ladda aldrig ner något med familjens internet (utnyttja det faktum att vissa grannar inte sätter lösenord på sitt)


INNELISTAN

1. Egoinas bästa videoklipp någonsin! Jag garvade typ ihjäl mig. Det var ju bara typiskt att jag såg den för första gången mitt i natten när A låg bredvid mig i sängen och sov. Efter tredje gången vaknade hon och sa skit-tjurigt "men vad fan gör du?" sådär på hennes arga och norrländska sätt. "Kollar på Egoina, du rå?" sa jag.

 

2. Saft + bubbelvatten = läsk. En fruktansvärt trevlig kombination. Lär ju bli billigare än att köpa läsk, och därmed mer pengar över till... öl. Eller sprit. Eller vin. Eller kokain. Eller vad man nu vill.

3. Defenitivt INTE Britney Spears nya låt. Värdelös för fan.

C.

UTELISTAN

Utelistan
1. Att banta. Det är så jävla tråkigt och man tänker bara på all god mat man skulle kunna äta. Tacos, stuvade mackaroner, POTATISMOS. (måste gå ner och göra mat snart tror jag fan)
2. Att glömma att det inte är minus 20 och ta på sig dunjackan när man går ut. (att svettas som en gris är ju inte så där oerhört sexigt)
3. Att det inte går att titta på Let´s dance i USA, eller något annat svenskt program som jag faktsikt vill se. Tv4,tv3 kanal5 och SVT kan ju gå och skjutsa sig själva.
4. Att jag är sjukt hungrig nu och att mamma inte är här och kan göra mat till mig.
5. Min hostdads tighta täckbyxor,


A.

what does your family look like?

Fille brukar ganska många gånger per dag räkna upp personerna i hennes liv som hon kan namnet på. Det brukar låta:
Mamma, Anna, Dada, mommo.
I fredags la hon till en ny medlem till familjen, då lät det så här: Mamma, Anna, Dada, Mommo BAJS.

A.

Att kunna dansa

Tänkte dela med mig av det här citatet på vår nya bloggis också.

Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat dansa, men jag brukar göra det ändå. För några månader sen när jag och C var ute så sa hon till mig "A, seriöst, om du någonsin ska få ragg så måste du sluta spela luftgitarr när du dansar"
"Men lufttrummor då?" frågar jag, samtidigt som jag river av ett saftigt trumsolo.


Stay tuned, imorgon lägger vi upp en ute-och innelista.

A.

Today I was a true american gal

Idag har det varit en asbra dag för att vara amerikan, så jag bestämde mig för att vara det. Det har nämligen snöat väldigt mycket under dagen och i USA går man inte ut om det snöar, man åker inte till jobbet och man åker definitivt inte till skolan. Jag = amerikan = stanna inne. Bestämde mig för att det skulle bakas negerbollar för "det kan man ju inte misslyckas med". Tro mig, jag kan. Pärlsockret vägrade att fastna på bollarna och där stod jag som ett fån och svor inom mig. Tills jag kommer på den briljanta idén att man ju faktiskt kan blanda i lite mjölk för att få degen lite mer blöt (eh?) och sen fastnade faktiskt pärlsockret. 1-0 till C. Jaha, sen skulle man smaka... Smaka skit. C 1 - negerboll 1.
 
Det blev en så kallad win-win situation med andra ord. Typ.

C.

Att inte hitta

Ibland (läs ganska ofta) händer det att jag inte hittar mina saker, som lepsyl, nycklar, skor eller som alldeles (hur fan stavas alldeles?) nyss då jag inte hittade min telefon. Annica fick ringa den och tillslut efter mycket letande (jag har alltid telefonen på bara vibration, hehe, vibrera) hittar vi den -i kryddskåpet. Tack fille, TACK.

A.

Hockeygrabbar <3

larsson^ säger:
jag kollade runt på facebook och såg att xxx är tillsammans med nån hockeyspelare. såg inga bilder eller nåt så vet inte vem det är, men man blir ju nyfiken.
Cilli säger:
men vafan
seriöst
alla som inte bryr sig ett skit om hockey får hockeykillar, men jag som älskar det och alltid har velat  ha en hockeykille får det aldrig
istället får jag bara jävla retards
larsson^ säger:
hahaha ja men det är ju kul, det gör ju att ditt liv blir så intressant och händeserikt

Jag vet inte om jag borde skratta eller gråta åt denna konversation som jag hade med Pet idag. Först tyckte jag att det var rätt kul, men sen ba vafan, först själva faktumet att jag bara lyckas träffa retards (och att mina polare faktiskt håller med om det, istället för att stötta mig) eller själva faktumet att det är just detta som gör mitt liv så spännande. Vad fan är det att komma med liksom? På arbetsintervju eller vad fan som helst: "Vad gör ditt liv intressant" "Nej men asså, det är ju det här med att jag träffar så jävla mycket tardgrabbar, en gång tex..." Jag må skaffa mig något liiiiiite bättre att komma med.

C.

Det där med kompisar med samma intressen



Petra Larsson
 SMÖRGÅSTÅRTA! ·  · 

  • Laura PerssonSara Petersson och 2 andra gillar detta.
    • Cecilia Kowalik Smörgåstårtakväll dirr när jag kommer hem :D
      för 22 timmar sedan ·  ·  1 person
    • Sara Petersson Hinner du hem till afterjulbord cilla ? Vore såååå jäääävla kul :D :*
      för 21 timmar sedan · 
    • Cecilia Kowalik Åh ne :(:( Vore verkligen sååå jäääävla kul(t)! Jag fixar after-after julbord med smörgåstårta när jag kommer hem istället. Det blir också fett :D
      för 21 timmar sedan · 
    • Petra Larsson Vi ska ha en matfest i en hela vecka när du kommer hem♥


    • Matfest - jo man tackar! Jag är glad över att jag har kompisar där hemma som prioriterar samma saker som jag i livet. Så jag tänkte, ett matschema vore ju på sin plats inför detta, så att tex Pet är förberedd på detta.

      Måndag: TACOS
      Tisdag: Ostburgare med pommes från Stångebro gatukök
      Onsdag: TACOS
      Torsdag: Svensk hederlig, tunn, flott pizza med räkor och ananas
      Fredag: TACOS
      Lördag: Potatisgratäng, beasås, saftig jävla köttbit
      Söndag: TACOS

      P.s Jag tycker inte om tacos sådär värst mycket så 4/7 middagar känns rimligt. D.s

      C.

    Tränisen

    Som jag skrev tidigare så tvingade jag mig själv lite att gå och träna idag. Väl där står jag på crosstrainern, ställer in att jag ska köra intervaller i 45 minuter, efter 10 minuter så ändrar jag tiden till 30 minuter (det var lite jobbigt kanske), efter jag har stått och trampat på den där jävla maskinen i 20 minuter så bestämme jag mig för att det är mycket bättre att gå och träna något annat. Jag tränar annat i 20 minuter, sen kommer jag på att jag faktiskt har ont i ryggen och behöver ligga på en sån där rund grej som masserar ryggen. Sen gick jag hem. Ska nog gå dit imorgon också, lätt värt det när snygga killen säger hej varje gång jag är där.

    A.

    Skön.t

    Varför händer detta alltid mig? Varför, varför, varför?
     

    Och nu menar jag alltså inte varför jag alltid är så lat att jag har 3 månader gammalt nagellack kvar, utan varför jag alltid, oavsett vilka skor jag må använda, får sånt jävla skoskav. Må mina fötter brinna i helvetet.

    C.

    4

    Har gått i träningskläder hela dagen idag, för om jag har på mig det när min hostmum kommer hem så kommer ju hon fråga om jag ska gå och träna. Pinsamt att säga nej då liksom? = Jag kommer att träna idag.

    Kexchoklad.

    Det fanns fyra anledningar till varför jag inte borde ha ätit kexchoklad idag.
    1. Jag är allergisk mot det
    2. Det är onyttigt
    3. Jag skulle äta mat 10 minuter senare
    4. Den var inte min

    Sen fanns det en anledning till varför jag skulle äta den som slog alla tråkiga pissanledningar.
    Det är sjukt gott!

    A.

    Scary stalker.

    För några månader sen träffade jag en kille på krygen som senare letade upp mig på Fejjan. Lite stalkeraktigt så där,  blev kanske aningen rädd.

    I fredags när vi var ute så träffade vi honom igen av en slump. När krygen stängde så frågade han om jag ville följa med honom hem, när jag sa nej så blev han sur och SPRANG ut.
    När jag och C senare kommer hem till mig så upptäcker jag att jag har 6 nya meddelanden på telefonen från denna, nu ännu läskigare kille.

    Lägger ut sms-konversationen här så får ni själva bedömma läskighetsfaktor:

    N: Why don´t you want to hang out?
    N:A? R u there?
    N:..... not cool.. hahaaa
    N: Do you think that I have a girlfriend?
    N: Can we meet right now please? Give me address and I´ll GPS it
    A: I don´t want to, plus it´s late.
    N: We would have REAL FUN. I promise.
    N: I just wanna talk to you. I enjoyed your company last time.
    N: Please Anba
    N:I mean Anna
    N: Sorry
    N: Where can I meet you? Give me an address and I´ll be there in ten minnutes
    N: I´m a nice guy. You have nothing to be afraid of. (creepy, någon?)
    N: hahahahahhahaaaa
    N:Com´n seriously, let´s meet. it´s getting late.
    N: Just to talk
    N: I promise
    N: Did I disrespect you?
    N: You are strange.
    A: Wtf
    N: What?
    N: Why are you getting angry?
    N: Can´t you tell I like you?
    A: chill
    N: I am chill I just don´t understand you
    N: What´s wrong with how I´m beeing?
    N: I mean I wanted to see you again
    A: Stop, you don´t know me
    N: Maybe I don´t but I would like to get to know the real A.
    N: Ok so what´s the problem with hanging out with me?
    N: Tonight?
    N: I can meet you.... I have a good gps/navigation system
    A: No thanks, it´s late.
    N: Yeag so?? Be adventurous. And have FUN.like you told me! I´ll take care of you.. you don´t have to worry anymore. (om jag inte var worried innan det så kan jag möjligtvis ha blivit det nu)
    N: The pictures on Facebook are old. ... I broke up with the girl in the pictures.. I just don´t use facebook that much so I haven´t changed the pictures.
    N: You´re so adorable... I really want to see you.
    N: You´re just so cute.
    N: Pleeeeeeeeeeeeeeasssssseeeeeeeeeee!!!!!!!!
    N: I´ll respect you
    N: Lol
    N: Please Anna
    N: I´m at your mercy
    N:.......?
    N: Anna
    N: We will.....
    N: Have FUN

    Efter det smset stängde jag av telefonen för jag ville sova. Nästa morgon när jag sätter på telefonen så får jag ytterligare två sms

    N: ANNA?????
    N: Whats wrong?


    Ja. Man undrar ju vad som är fel, med en kille som skickar 50 sms och får två tillbaka, men ändå fortsätter att skicka sms.

    Det ska även tilläggas att jag bara träffat människan en gång i hela mitt liv.

    A.

    I väntan på mat

    Kväll blev jag hungrig och bestämde mig för att koka ägg och göra äggmackor med kaviar. Men att koka ägg ska ju självklart ta en jävla tid och vem har tålamod till det egentligen? Åt därför 2 kakor, salta pinnar, en clemenin och en skål med flingor och mjölk under tiden. Det var ju jävligt kul att jag var proppmätt efter 2 tuggor av mackorna. Ingen större katastrof, jag lyckades trycka i mig dom ändå. Man kastar inte mat, liksom. Nu ska jag gå och kräkas.