Troettiz

Jojomen, dessa 2 veckor har ju varit gaaanska slitsamma måste jag säga. Att jobba 70% och ha 100% skola samtidigt ska jag nog aldrig mer göra om. Orkar ingenting om kvällarna, plz. Jag har ingen mat hemma, och inte heller orkade jag handla när jag kom hem 17.30. Istället beställde jag hemkörning till kvällsmat. DESSUTOM beställde jag 2 sallader, för jag redan nu vet att jag inte kommer orka laga mat imorgon när jag kommer hem heller.

Fast... jag bör egentligen erkänna den ytterligare anledning till att jag besällde två... Tänker mig liksom att personen som kommer och levererar EN sallad hos mig antagligen tänker "stackars jävel, helt ensam beställer hon hem mat som hon ska äta i sin ensamhet. Ojojoj, så tragiskt liv hon måste ha". Så istället tar man två och låtsas att man har en kompis här hehehhe. Det gjorde jag med. La fram den andra salladen med bestick, hällde upp ett glas till med vatten, pratade om väder och vind och öppnade mitt hjärta och öste ur mig alla mina problem. Eller? Bra med sånna där låtsas-kompisar.

C.

I nattmössan

Vet inte exakt hur detta gick till men letade just efter min morgonrock som alltid hänger på kroken i badrummet, men inte idag. Hittade den hängandes på en galge i hallen. Måste varit jävligt trött imorse för detta minns jag inte att jag har gjort ENS. Var ju iofs en jävla tur att jag åtminstone HÄNGDE av mig den där och inget annat. Känner att jag hade fått lite väl mycket uppmärksamhet på tåget 07.14 imorse annars.
C.

 


Prioritering

Den här grejen när man kommer hem och tanken är att man ska plugga, man slår på tv:n för att ha i bakgrunden och inser att Canalplus sänder Justin Bieber-filmen, man tittar på texten man egentligen ska läsa och vänligt men bestämt säger "åt helvete med dig, textjävel, vem FAN är du att ta upp min tid framför världens bästa kille?!" och så sitter man helt lyrisk över denna heeeeeeeelt fantaaaaaaaaaaastiska människa och film istället. :) Lycka i all sin enkelhet.


C.

God natt?

Jahopp, så var klockan 20.15 och väskan inför morgondagen är packad, jag är nyduschad och nystylad i håret, jag har gjort matlåda, jag har klätt av mig, borstat tänderna och lagt mig i sängen. Då ska man sova då. Sen tittar man ut... Och det är fortfarande ljust (!!) Känns liksom olagligt att ens göra så här. Men sova är ju skönt. Och imorgon eftermiddag klockan 15.00 är det helgis och jag har inte en enda liten vettig plan för vad som ska ske, men helg är ju alltid helg. Ytterligare en sådan kan man ju sova bort på soffan eller dylikt om inte annat. Då tackar jag för mig då. 20.20...

C.

...

Jag är en sorglig, sorglig människa. Nyss när jag skulle kissa hade jag ingen att spela mot på Rumble, (jag brukar alltid spela det när jag kissar eller gör det andra) så då bad jag Markus att bjuda in mig för att spela mot mig. Men eftersom han tittar på fotboll och är okontaktbar då så var jag tvungen att fråga kanske 5 gånger. Resultate av detta är att jag känner mig som en sorglig sorglig människa.
Spela mot mig? Annnnan heter jag. Tänk på att jag oftast kissar när jag spelar. hehhehehehehe.

A.

Får vi följa med?

Jag har precis sett det sista avsnittet av Får vi följa med och liksom känt sådär att jag nästan inte ville se det för jag ville inte att det skulle vara det sista. Grät en skvätt OCH fick gåshud över hela benen under slutorden. Är kär i Filip och Fredrik, älskar allt dom gör :') Så tänkte jag "vad ska jag ta mig till den dagen då dom inte släpper några fler sköna program? Ska jag dö då?" och så kom det en liten tår i min lilla ögonvrå igen. Tänk att få spendera en hel dag med dom. *spånar på min 25-årspresent som mina kompisar kan ge mig den dagen* hehehe


C.