Bra hundvakt

Jag, aka hundvakten, var precis ute och gick med lilla Tian. Eller ja, gick och gick. Tittade ner på mig själv och tänkte "för helvete, vad håller jag på med?". Njaaaa, tror inte riktigt jag vill visa mig mitt i stan med dessa jävla leopard-pyjamasbyxor klockan 18.00. Som tur är tittade Tian på mig med sina hundögon och sa "Cilla, Cilla, jag vill gå in, det är så tråkigt när det regnar" och så gjorde vi det. Hoppas verkligen att Sagga tackar för hjälpen av vaktningen sen när dom kommer hem igen!!!!!!



C.

Hästen

Vi har varit så duktiga idag. En stund. Så sa Sagga att jag skulle skriva i bloggisen, nu har jag gjort det. Tack för mig.

C.

Det här med Norrköping

Så här såg det ut för en vecka sedan när vi skulle hitta till skolisen. Drog upp kartan och skämdes ögonen ur mig, sen slutade det med att vi följde en brud i overall istället, då blev det rätt. Var nog smartast så, det där med kartor leder en ju alltid på villovägar. Firade med en kaffe på ICA för 5 kronor. Bästa med hela Norrköping. 



C.


Sry

Har tydligen gått igenom en livskris samt börjat skolan, och allt detta under en vecka. Har tagit åt mig av allas kritik vad gäller bloggisen men ska försöka att ta mig ur livskrisen och hoppa av skolan så får vi se sen. Eller okej, det där sista menade jag inte. Ska ju slicka saltstenen nu, som Sagga skulle sagt. 

C.

monkey

Vi var nyss på bio, såg apornas planet. När vi kom tillbaka från bion så upptäcker vi att både jag och Markus har glömt nyckeln. Inne i lägenheten är André och Stinas hund. Som tur var så var balkongdörren öppen och Markus klättrade upp på taket för att kunna klättra in och släppna in oss. Tur att han är lika smidig som en apa.

A.

HIM

Idag har min pojkvän lärt mig hur en epilator fungerar. HAN lärde mig. Inte tvärtom. Hur ska jag tackla detta?

A.

Puss

Idag har det varit lite bra faktiskt. Jag har för första gången fått vistas i min lägenhet, skrivit på kontrakt och insett att där BOR jag alldeles själv om bara 10 dagar. Har packat och fixat med alla köksgrejer och sånt så det är klart. Sen har jag handlat massa block, en kalender, mappar och pratat i telefonen med Sagga för att planera inför morgondagen då vi ska börja på universitetet. Shit, imorgon! Hur hände det här? Sen har jag pratat på skype med mitt fina A och bestämt att hon ska komma till mig om bara några veckor. Alltså döööööör och pirrar typ i magen så taggad. Kanske lite för allt annat som också händer i mitt liv nu. Fan, må ju slagga alltså. Upp tidigt imorgon. Som jag verkligen älskar just den lilla lilla detaljen .................................

C.

Inte min grej

Jag använder i princip aldrig nagellack, har aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig att göra heller. Det är helt enkelt inte alls min grej. Typiskt att en s.k god vän fick för sig att måla detta nagellack på mina tår. Allvarligt, det känns helt fruktansvärt att vara ägaren av dessa tår nu. Och jag överdriver inte när jag säger att färgen är 100 gånger värre irl. 



Att jag ens lägger upp en bild på mina tår här är ju helt sjukt. Har seriösa komplex över dem. Men gör en sån där "egoina"-grej. Visar att alla människor ser olika ut men är vackra ändå. För så är det ju. NAAAAAAT! Hehehe

C.

Det var då det



Detta var min utsikt när jag tittade ut genom mitt sovrumsfönster för ett år sedan. Vill ni veta hur den är idag? Nej, jag tror inte det. Det vill inte jag heller egentligen, blir lite deppigt då förstår ni. Betong, betong, betong. Vad är väl det mot en sandstrand och Atlanten vid soluppgång? Nej, exakt. 

C.

VECKANS BABE!

Veckans babe den här veckan insåg jag precis är i själva verket fruuuuuuktansvärt mycket snyggare än jag egentligen hade tänkt mig när jag bestämde att han skulle hamna här den här. Vi kan börja så här, förstår ni att Pretty little liars är en av mina absoluta favoritserier när ni ser den här bilden? 


Inte?! Isf kanske ni förstår varför när ni ser följande bilder...



Alltså... Ehm... PÅ RIKTIGT?! Huuuuuuuuuuur fin?! Drew Van Acker heter han för övrigt, aka Jason DiLaurentis i serien. Synd att han är lite svår att sätta fingret på i serien, man vet liksom inte om han är den där superonda killen. Men egentligen, careface när man ser ut som han. Mmmmmmmmmmm dör lite! Allvarligt så gör jag nästan det. Fyyyyyyyy fan!

C.

I helgen gjorde jag detta...







Åt god 3-rätters på restaurang med andra ord. Han vet hur han vinner mitt hjärta den där M, det kan jag inte ta ifrån honom.

C.

Veckans djur

Den här veckan utser jag  "the blobfish" till veckans djur. Dess ledsna uppsyn kan få vem som helst att vilja älska den för alltid. Eller?



A.

VECKANS BABE!

Såg filmen The Town här om dagen (för 4e gången) och insåg direkt att jag måste utse Ben Affleck till veckans babe den här veckan. Hur kung är han inte på allt han gör? Och hur fin är han inte? Och hur mycket från Boston är han inte?! Liksom gjord för att få denna stora utmärkelse. Min lilla favoritskådis fnisssssssssss.



C.

Kändiskåta fniss

Igår var vi på Skånes djurpark som ligger typ där Martin Granetoft bor. Med ett helt normalt beteende sådär kollade jag upp hans adress innan vi åkte och självklart svängde vi förbi på vägen hem för att beskåda detta. Aa, typiskt att han inte var hemma (plingade verkligen på för att se efter också...) 

Men detta skulle inte stoppa oss. Sanna läste till sig info på bloggar och kollade tågtider på sj och vi kom fram till att Martin och Sara skulle anlända till Malmö centralstation 16.29. Marcus fick burna dit och jag och Sanna fick löpa in för att sedan se Martin (och Sara då, men kändes rätt careface). Han var fin. Han och Sara höll i handen. Då började jag gråta och skrek "men Martin, jag äääääääälskar ju diiiiiiiiiiiiiiiiiiig!" hängandes efter honom. Aa... fast... ne. Så var det ju inte. Men fin var han iaf. Det var nog årets mest kändiskåta beteende alá Cilla och Sanna. Tackar vi för.

C.

Baka bröd



How it's made: Köp en sån där påse där allt redan är färdigblandat. Alldeles jättesmidigt. Fast man måste lösa det med lite vatten ofc. Och sen låta det gäsa i eehm 500 timmar. Men annars var det ju en himla fiffig grej. Stora jävla ciabattas blev det också, aldrig sett något liknande. Men sånt gillar vi ju.

C.

Allt är ju relativt

Sanna: "Vill du ha sallad?"
Jag: "Aa, lite"

5 min senare...



Jag vet inte vad Sanna menar med lite sallad, men jag menar iaf inte halva tallriken. Men det var bara äta och se glad ut. Fick bygga vanliga maten på hög på andra halvan istället.

C.

coffee

Jag tänkte att jag skulle prova kaffe för första gången sen jag var liten. Hade liiiiite soyamjölk i. Kaffe får 1 av 5 toasts. Inte så gott.





A.

Veckans djur

Eftersom jag inte vill vara sämre än C som la upp veckans babe så lägger jag härmed upp veckans djur. Jag ger er, utan längre beskrivning "The naked mole rat".



A.

VECKANS BABE

(Jag kom ihåg det den här veckan, Agge!)

Utan konkurrens utser lillabloggisen den här veckan Ben Flajnik till VECKANS BABE! I gårdagens säsongsavslutning av The Bachelorette blev han utslagen som den näst sista killen och jag kan inte under några omständigheter förstå hur Ashley kunde välja så fel. Jag hade minsann tackat ja till hans frieri alla dagar i veckan. Åh, vilken karl!



C.

Lilla matbloggisen

Igår åt vi det här till kvällsmat. Marcus gjorde salladen och jag gjorde resten. Rättvis fördelning va? För sallad är ju aaaaasjobbigt att skära till.



Fast vid senare eftertanke kanske hans uppgift var lite jobbigare ändå. Fast min var godare. Fast det bör jag nog snarare tacka den där Findus för. Han kan sina grejer minsann.



C.

Eh, ska fundera lite på saken... NAAAT!

Fick precis sms från Marcus "Ska fan fixa smörgåstårta till oss idag, hoppas det är okej? :D" Ibland undrar jag om han ens känner mig. "Hoppas det är okej?" kan vara det mest idiotiska han har sagt till mig det här året. Som om det vore typiskt mig att svara "nej men asså, är inte sugen på det idag, vi äter nudlar istället" Nej ni, inte direkt. Nu får det gärna bli dags för kvällsmat. Klockan är inte ens 12. Kul.

C.

TJA

är det okej att ge sig själv godisförbud på veckorna och sen äta ett och ett halvt paket dextrosol? Fan, jag som alltid blivit tillsagd att inte äta så många för att de har en laxerande effekt. Men ni vet, lite living on the edge så där.

A.

Månadens jobbigaste beslut

Finalisterna i årets Rockbjörnen är klara och Ola är nominerad med årets svenska låt och årets manliga liveartist. Även Eric Saade är nominerad i precis samma kategorier. Ja, ni förstår ju själva hur dåligt jag mått över detta faktum. Årets låt var egentligen inte alls svår, tycker All over the world slår varenda låtjävel det här året med hästlängder! Sen hade jag Ola ikryssat även på årets manliga liveartist, sen tänkte jag på Eric i Sunsvall och hur jävla grym han var, kryssade i Eric istället... Sen fick jag dåligt samvete och tänkte "vad fan, så kan jag inte göra mot Ola" och kryssade i Ola igen. Sen tänkte jag på Eric lite till och vafan, han är sjuuuuuukt bra live, så kryssa i honom och skicka in fort som fan. Men fortfarande känns det inte helt okej att jag har gjort detta. Hatar Ola mig nu? :(

C.

Skolis

3 ynka veckor kvar tills skolan drar igång. 3 veckor kvar till tidiga jävla mornar och en helvetes massa ångest. Och så en jävla massa fest på det förstås. Ser nästan fram mest emot det av någon anledning. Men sen ska jag typ plugga ihjäl mig. Först ska jag bara börja i nån terapigrupp för serie-beroende, sen är jag fan redo. 

C.