Bra konversation på facebook



Malin Östlund MÖTE IMORGON FREDAG! TID OCH PLATS NÅGON?

Camilla Karlsson Förslagsvis runt 19-1930?

Cecilia Kowalik Jag kan! Vilka mer kan?

Camilla Karlsson Som jag har förstått det kan alla utom bralle som jobbar till halv 9, men det är ju bara att hon hakar på senare :)

Cecilia Kowalik Okej, bra! Vad ska ni äta till mötet? 

Cecilia Kowalik vi* Plz, jag ska ju också äta förstås!!!!!!


Kan bli ett bra möte imorgon. Förutsatt att det serveras någon god mat då förstås, det är nästan det viktigaste av allt. (Ganska uppenbart att jag tyckte det med tanke på konversationen) Men det är ju ändå liksom sånt man behöver för att kunna ha ett bra möte känner jag. Och jag vet att A hade ansett att det var den viktigaste frågan av alla också. Vi prioriterar alltid bäst grejer.
C.


cykel

Jag och Erika gjorde ett löfte om att vara nyttig innan jag flyttade hem till Sverige. Men igår var det fotboll på tv, då måste man ha godis, läsk och chips. Faktsikt.
Men idag har pappa köpt en ny jättefin rejsercykel till mig, så nu kommer jag ändå cykla bort allt det där.  När vi precis var klar på cykelaffären såg jag systemet, självklart kom jag på att jag var tvungen att ta en sväng dit också. Väl där inne så skakade pappa på huvudet åt allt jag plockade på mig. Dagens ungdom.

A.

Belönas

Nu har jag gjort 2 bra saker idag så jag känner mig typ sådär att jag nästan har varit för seriös. Därför belönar jag mig själv med att burna iväg till systemet och köpa öl åt mig och brorsaN. Det får man faktiskt göra när man har varit duktig. Fast nu skyller jag ju bara på det, hade åkt dit ändå. Plz valborg på lördag ju. Ja ja, det låter ju bättre iaf. Men vart fan är pappa med min bil? Jobbar kanske över och tjänar lite cash åt mig. Han skulle köpa en ny jacka åt mig sa han igår, och frågade samtidigt om jag hade varit i slagsmål med den. Förstår inte varför. Trodde han gillade hur white trash jag ser ut i min trasiga jacka. Typiskt Tompa lix... Eller nja. Men fan hejdå.


C.

Facebook <3


En snygg kille

Är bara typ cepetrött även idag. Det blev lite senare än tänkt i natt. Vi hittade nån typ turkisk kanal på tvn och fastnade framför en film med typ världens snyggaste kille. Hur snygg är man om man inte ens tänker på att man inte förstår ett enda ord (filmen var dubbad från engelska) men man ändå sitter fett koncentrerad? Vi lyckades dock ta redo på vad han heter och nu har jag ägnat senaste halvtimman åt att titta på honom och tänka att man kanske ska bli ihop med honom. Tror jag har asbra chanser.

C.

En typisk söndag

Bakiz. Fast inte sådär cepebakiz utan ändå överkomligt bakiz. Sådär så att man ändå orkar promenera lite, vara utanför Bobs pizzeria 12.01 då det ska öppna 12 men sen inse att det inte kommer vara öppet pga nån jävla påskdag-grej, gå och köpa annan mat, softa framför tvn, köpa glass, ligga vid Stångån, köpa tacos, gå hem, softa framför tvn igen. Är så jävla mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen nu. Är ledsen över att Rodney fick lämna BB-huset också. Plz Madde, vem är hon ens? Nu ska vi nog sova snart. Är liiiiiiiiiiiiiiiiite trött efter gårdagen och natten. Om man säger så. Nu vet ni vad som sker i mitt liv.

C

komkomsi

Läste två blogginlägg som C skrivit högt för pappa, till respons sa han "nu blev jag stolt, den där Cilla får gärna komma och bo här när hon vill, hon verkar ganska mycket som dig"
Typiskt bra betyg. Så nu, C, kan du komma hit när du vill.

A.

Påskisen

Idag är det nån sån där påskafton. Är det nu man ska fira att Jesus uppstod eller nåt sånt? Skitsamma egentligen, så länge det finns en anledning att gå på fäzt. Imorse fick Cecilia 22 och Marcus 26 varsitt påskägg av sina kära föräldrar. Är man gammal när man får en större peng istället för godis i det? Visste inte om jag skulle bli glad eller ledsen över detta faktum. Fast iofs, nu när man är vuxen ska man ju inte syssla med godis och sånt längre, köper lite kokain för pengar istället. Man har ju kommit upp i åldern lix. Nu ska jag åka på festen. Du då?


C.

SommarN

Lol vad jävla varmt det är här. Värsta sommaren, man ba okeeeeej troligt. Hehehhehe. Igår satt vi ute och drack öl, det var sådär typiskt trevligt med massa trevliga kompisar. Sen gick vi på Harrys/Sliver, där var det också kult. Jag drack några öl till. Idag har jag gått vilse i min egna stad. Jag har ju bara bott här sedan jag var 0 år gammal, känns bra. Måste bara betyda att min stad är fett stor. Inget annat. Sen har jag hookat upp med Malin Ö på staun, random stött på Vicko som sa "man ser att du är bakiz... håret" Min allra känsligaste punkt. Kan inte leva med dålig hårdag, men sånt man får ta om man ska bete sig odrägligt. Ja, sen har jag kommit hem för typ en stund sedan. Duschat. Ska snart iväg igen. Typiskt upptagen tjej plz.


C.

Dagen

Idag har jag hittills:

- Gått upp 10.00 och ätit lasagne till frukost
- Lärt mig hur man skriver ett personligt brev till en jobbansökan
- Hittat några jobb som jag ska söka (men det gör vi först imorgon, plz kan ju inte göra allt på samma dag)
- Varit ute och sprungit i t-shirt och svettats ihjäl och fått blodsmak i munnen
- Dammsugit nedervåningen (inte helt självmant)
- Duschat

Senare:

- Får vi gäster i form av bland annat min fina lilla kusin
- Ska jag ha tacokväll med världens finaste bästaste kompisar

Nu:
- Funderar på om jag ska möblera om mitt rum lite. Kanske vore kult sådär.
- Funderar på vad fan som hände idag egentligen, detta beteende är inte alls likt mig. Har ju fan hunnit med lika mycket saker som annars gör under en veckas tid. Bör jag söka hjälp nu?


C.


Mitt motto

Idag lärde jag en mycket god vän ett av mina främsta motton, och jag kände att jag nog borde förmedla detta till er övriga lillabloggisenläsare. "Alla ragg är bra ragg"

And that's all there is to say. True story.

C.

Hej hej hemma

2 veckors glidande avverkade man i Skåne innan man kom till nån form av insikt som sa att man borde åka hem och göra nåt. Typ söka ett jobb. NAAAAT! Jovars, var faktiskt lite seriös i att man kanske borde se över det nu.

Skåne får ett bra betyg för att återgå lite till det. Hemresan får ett lite mindre bra betyg. En dansk familj framför mig och någon form av övrig invandrarfamilj bredvid mig. Boka sista minutenbiljett i 2a klass, jo jag tackarrrrrr, aldrig mer!

Nu har jag fått några "välkommen hem" så nu känns det lite kult att vara hemma. Det var jättevarmt i Vikingstad när jag traskade hem, det kändes som en sommarkväll och det luktade liksom som Vikingstad på sommaren. Möttes av finaste Casper på infarten. Jag gillar det ändå lite här. Också.

C.

Lite frustrerande...

När man vänder upp och ner på hela sängen för att leta efter sina örhängen som man bara vet att man har lagt där, och man efter 30 minuter av raseriutbrott inser att man ju redan har dom i öronen. Ett av dagens största irritationsmoment. Med betoning på ett av dem.

C.

Har visst en blogg

Ibland är man för upptagen för sitt eget bästa. Som typ nu. RIP lillabloggisen <3 Och ärligt talat så är jag inte ens speciellt upptagen, jag har nog bara helt enkelt varit lite för lat. No shiiiiiit, lat? Nu har jag i alla fall varit i Malmö i en hel vecka. Kanske bör man åka hem snart. Känner lilla saknisen för mina kåmpizar faktiskt.

C.

...

Jag har ont i hjärtat, i magen och liksom hela kroppen. Idag började jag grina på museumet när Joe frågade hur det kändes att åka hem. Idag började jag grina på Cheesecake Factory när Ida frågade hur det kändes att åka hem. Idag började jag grina när jag hörde "just a small town girl". Gissa vad jag gör just nu.
Det här är så sjukt, det går inte att beskriva. Hur ska jag kunna lämna allt det här, alla fina vänner, min fina andra familj, Boston, Filippa. FILIPPA. Hur fan ska jag kunna lämna Filippa?

A.


Tell me it´s ok

Det är okej att ha helt sjukt mycket träningsvärk efter en dag på muséet va? Snällaråååå

A.

Fail

En failgtrej till. Inte en enda snubbe i kostym. Istället; damen snett bakom mig sitter och river ut grejer ut tidningar. Säkert rabattkuponger. Förjävla bra klass på't i första klass minsann.

C.

Besvikelsen

Kommer på tåget. Min ipod dör. Det är noll mottagning på radion på mobilen. Youtube funkar inte. Tv4play, kanal5play, tv3play funkar inte. Internet går över lag allmänt cepesegt. Ska se Skilda världar-boxen istället och iinser att jag ju har pappas minidator som inte ens har cd-spelargrej. Ville dö. Laddade ner spotify och nu känner jag mig lite mer glad med Justin Bieber och Forever the sickest kids i öronen. Tänkte att ni säkert ville ha en update från tåget lix.

C.


Off

Nu åker jag snart. Mamma har köpt matsäck åt mig och jag har alldeles själv fixat tågbiljett. Slog på stort och bokade 1a klass. Fint ska det vara när Cill ska ut och åka. Blir fett besviken om jag inte får sitta tillsammans med kostymnissar nu, för det är enbart därför jag gör det här.

C.

Alltid detta bekymmer

Imorgon ska jag lämna Östergötland på lite obestämd tid. Inför detta måste man ju göra sånna där tråkiga saker som att packa. Packa. Man vill ju gömma sig bara man hör ordet. Mår alltid så dåligt för jag tänker bara att jag kommer glömma massa saker som jag verkligen vill ha med mig. Fast... så länge jag kommer ihåg min plattång så borde jag överleva. Ger mig fan på att det är just den jag kommer glömma nu bara för att jag sa så. Vet därmed redan nu att det första jag måste göra när jag intar Malmö imorgon är att gå och köpa en ny. Undrar vad för nån jag ska satsa på. Ska nog googla lite.

C.

Clean

Gick nyss in på mitt rum med målet att städa, tittade mig runt ett tag och kom fram till att det skulle ta för lång tid. Nu siter jag i soffan i stället. Men vaddå, det är ju fredag?

A.

Fredag

Ikväll var det "italiensk afton" på menyn här hemma. Jag har hela veckan undrat vad detta kan vara för intressant. Kan säga att jag blev ledsen när jag var så mätt att jag verkligen inte orkade mer. Hemmagjort pasta gjorde vi också. Och jag hjälpte till! (kände att ett utropstecken passade där.) När mamma vände sig om för att titta till mig sa hon "oj gud, vilken röra". Men hjälpa till och hålla ordning var ju lite väl mycket att begära. Men ja, bra förrätt, varmrätt och efterrätt i alla fall. Nu har jag och Malin Ö just kommenterat hela dagens Så ska det låta-avsnitt över facebook-chatten. Kändes nästan som irl. Nu är jag trött.

C.


Åh, mitt kära A

Snackade med A om att vi borde gjort mer och bättre anteckningar under året i USA, man har ju glömt bort fett mycket roliga grejer redan liksom.

jaa
fifaan
kommer inte kunna berätta allt för barnbarnen 
fan då
haha
hahaha
hälften är fan sekretessbelagt ändå!

Anna
jaa
kom just på en gång då vi gick hem till några.. och du *************** och jag satt där och *******************
hahaha
hahahha justfan! hahahahah
alltså vafan
vem gör så??
hahah
vilka jävla idioter vi är

Anna
HAHAHHA
men vaddå i usa är det okej


Bra motto ändå; i USA är det okej :D Gud, så jag saknar dig, A. Så sjuuuuukt mycket kul vi hade tillsammans! 10 helt sinnessjukt galna månder. Det var värt allt övrigt jag gick igenom. För att bli lite sentimental sådär. Kan nog inte säga nog hur tacksam jag är över att vi träffades. Vänner för livet fniss. Skrev fniss för att det inte skulle låta sådär superseriös, för det är ju inte direkt våran starka sida att vara. Fast i hemlighet så var det bland det mest seriösa jag sagt till dig. Ever.

C.